Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szia Beze! Nézegettem az eddigi leszúrásokat - nagy kanócos gyertyákat. A jelenlegi szintről eddig példa nélküli leszúrás kellene ahhoz, hogy a TL41-et kiüssék. Én nem látom olyan borúsan a helyzetet, bár tény, hogy közel vagyunk, de ha elvonatkoztatunk egy kicsit a certifikáttól, akkor szerintem inkább szépen lépdelünk felfelé. :) https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_c2e22faec4546176c1532b8db5e7d6c0.png
Nézegettem a chartot, ugyan kiesett a csatornából, de egy gyertya nem gyertya. Még lehet bizakodni. :) Másrészt szerintem lemehet még egyszer valahova a mélybe, de az igencsak egy leszúrás lesz, és remélem egy bazi nagy kanócos zöld gyertya aznapra 4-5 milliárddal. 9200 környékén már talán zárják a shortot, vagy esetleg leviszik alá még 9100 körülre, a 200 napos környéke lehet stabil támasz. Ez szomorú a tl41 tulajoknak tudom, de tényleg nagyon közel vagyunk már a KO-hoz... Remélem ezt legalább egy másfél hónapos emelkedés fogja követni ath-val. Egyszer kisüt a nap, tartsatok ki longosok!
Hmmm, én 3 éve vásároltam 20M értékben Mol részvényt és kilőtt az árfolyam! Szerinted? Na azóta építem le BÉT részvényeimet. Egy 20M akció megmozgatta a MOL árfolyamát?!
Azért az dúrva szerintem, hogy a könyv szerint én voltam ma az egyetlen TL39 vásárló. Részteljesítéssel 99 db-ot kaptam. Semmi más forgalmat nem láttam a certiben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.