Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Olyannyira vigyáztak az irániak, hogy ne legyen dúlyosabb következménye a támadásnak, hogy előtte ők értesítették az USAt a ma megjelent hírek szerint .
Nagyon pörögtök... Szerintem mesze van ez ide hogy érdemi hatása legyen. Ricsi megy a maga útján . Vagy lenyomják még egyszer vagy van az utolsó szalmaszál effektus felfele
Tök jó lenne ha nem lenne ez a fórum is összetrollkodva összeszarozva mint a többi meg az egész közélet! Gazdasági, befektetési, tőzsdei - szakmai eszmecsere zajlott itt eddig! Jó lenne ezt megőrizni!!!!!!!!
Ha nem lesz folytatása az Irán-Izrael konfliktusnak, akkor inkább fellélegzés jöhet a nemzetközi piacokon, mert ez szerintem kb be volt árazva. A Richternek megvan most a saját "harca" a nagy eladó vagy eladókkal, meg a beszűküléssel. Szvsz 2-3 napon belül eldől az irány.
Igen,előre eltervezett számú drónt kilőttek,amiket teljesen hatástalanítottak.- Többet ennél Irán sem mer szerintem,de Izrael is jobb ha elül.és nem megy be Iránba.- Ez a mai esemény is egyfajta szóvita megnyilvánulása,nem igazi támadás volt,mint amikor az Oroszok Ukrajnába bevonultak!
Úgy vélem Irán saját maga szivárogtatta ki a várható támadást időpontjat és csak annyi drónt és rakétát indított amiben biztos volt, hogy a légvédelem le tudja szedni. Azt belpolitikai és önérzeti szempintból nem tehtték meg, hogy ne válaszoljanak valami módon a damaszkuszi követséget ért támadásra. Most Izraelnek sem áll érdekében egy közvetlen Iran területét célzó támadás, mert az beláthatatlan következményekkel járna, ami az USA nak sem érdeke. Most a felek egálban vannak de az egymásnak szóló harcias megnyilatkozások még bőven lesznek.
Én erre számítottam. Pénteken eladtam az OTP longjaimat meg rv-t, és vettem TS 59-et sajnos nem eleget. A Richter szerintem jól fogja állni főleg ha nem lesz eszkaláció, de alkalmat teremthet a shortzárásokra. Erre tartogattam még skúlót!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.