Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
passz :( Csak azt találtam meg, hogy febr. 12. volt a felülvizsgálatok bejelentése, és 29. záráskor lesz a végrehajtás. OTP, MOL, Richterre nem találtam most konkrét adatot, csak annyit, hogy JAN 31, 2024 MSCI Hungary súlyok: OTP 59.62 / RG 20.40 / MOL 19.97. Más friss infót nem találtam most, Erstemarketen sem. (Ha MTEL így folytatja, később bekerühet?)
Hat otp 6 % ot csokken talan, ricsi nem csokkenhet ennyit sot lehet akkor no az aranya. Mindettol eltekintve nem hinnem hogy ehhez koze van a gyalazatos mai napnak. Ma inkabb lehet megegyeztek ketten egymassal hogy ebben a savban adnak el es vesznek. Mert oszinten szolva hogy ma 10 forinton belul kereskedtunk ez szegyen.
Még egyre tudok gondolni, lesz valami atsulyozas és adja valaki . Már nem tudom hol láttam melyik topicba hogy február végén lesz és addig átrendezés várható. Ja tudom OTP-nél láttam. Nem lehet hogy azért adják ezt is meg azt is?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.