Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pontosan, amilyen mozgások voltak, biztató. Tkomnál nem volt (eddig) lecsorgás a mollal ellentétben. OTP tör fel - srv is beindult tegnap 445m értékben. Abbvie többször is ATH-ra ment a jelentés óta, de ez ugye a BÉT.. Rengeteg certi fogyott, szinte mindenki kilövést vár. A KO simán összejöhet, és azt se feledjük, hogy február 07! óta nem volt SRV. Van itt kakaó. :)
Ezt a verziot latom en is :) meghozza hetfon még lehet veszek 100-200 certit. En 10100 al mar elegedett lennek. Ha short kiutes lenne az jo penz, mar van 2200 vagy 2300 certim . Nagyon hiszek a 10 k ban , a formaciok a charton , jelentes jo lesz , short certi ko kozelsege. Minden blue chip jelenteskori mozgasa. Mol emelkedett , telekom 3% …. Abbvie rekord eredmeny…. Jovore megjobb es mostanaban athra is ment. Szoval ha csak telekom 3% ot nezem akkor is 10 k a minimum. Csak fentebb mehet.
Ha megindul legalább 2 nagy zöld gyertyát fog csinálni. Telkó képes volt 3,5%-ot menni ilyen menetelés után is, nekünk is kijárna ennyi a jelentés napján. Meg előtte való nap hogy meghúzzák. Ha nagyon jó lenne a Q4 report és szót ejtenének a várhatóan növekvő 24'-es értékesítésről, én elvárnám hogy kiüssük a short certit.
Pontosan. Ezért is általában csak túladott vagy aközeli állapotban veszek olajat vagy ezüstöt, mert akkor csekély a kockázat. Onnan mindig pattannak valamennyit. Aztán x % haszonnal lehet is adni. Egyébként ezüstnél, (és olajnál is) remek módon szoktak működni a kerek számok, tavaly márciusban, amikor a bankpara volt, akkor vettem pont 20 dollárnál ezüstöt, pontosan a bankpara miatt , egyrészt leverték a francba, másrészt kerülni próbáltam én is a kockázatokat valamelyest. Egyik legjobb trédem volt ez, nézd meg a grafikont. :)) De ott van a grafikon, hogy 18-20-21-22-23 dollároknál mindig megáll, vagy épp fordul, lehet rájuk számítani. Hosszútávon amúgy szűkül rendesen, és én várok egy-két-x hónapon belül majd egy hevesebb mozgást, ha kitör felfelé szép summát lehetne leakasztani vele egy hosszabb távú tartással. Na még ezen elgondolkozom majd.
Kedd szerda 900 nal kene legyunk, de az is jo ha keddig 800 fole megyunk szerda pihi es csutortokon vagy 2-3% ot megyunk. Akkor laza 10k igazabol az nincs messze 3% az egy nap alatt is meglehetne ha van forgalom.
Ezt en igy hivom hogy nem klasszikus rising three pattern :D jonni fog az emelkedes, de a lejtmenet vegen egy doji van. Ma is johetett volna de ha csak doji van az se baj akkor egy nappal kesobb jon.
Napi statisztika: ma idén 5. alkalommal volt kisebb a max és min érték közötti különbség 100-nál. Ilyen esetekben 1 kivétellel a következő kereskedési napon emelkedtek az árak. Az 1 kivétel az az ominózus rosszul kommunikált "extraprofit" csúfnevű adó okozta pánik idején volt. Tehát hétfőn statisztikusan emelkedni fogunk. Ma is kicsit feljebb másztunk a tegnapi záróhoz képest, ami szerintem a lecsorgás vége lehet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.