Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem M-Tel oszti 2023 év után 45 ft-körül lehet. A 2025-ös lehet 70 ft körül. Most már a 2025-ös osztit veszik az árfolyamba a leendő kamatcsökkentések árazódnak be. Richter oszti 350-400 ft, 2025-re pedig 500 ft-ot várnék.
Közben meg is csinálta a statisztikai max min különbséget, ami most 135. Elméletileg ennél lejjebb nem kellene mennie és valahol 9830 körüli záró lenne optimális
én úgy számoltam, hogy 10150-ig talán elszáll, ha átlépi a 10k-t. az mosthoz képest +3,6%, ennek függvényében osztottam-szoroztam az áttétekkel :) persze ez egy nagyon maximalista várakozás.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.