Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én vettem ma is tegnap is. Ricsi pénzek egy része ott van most. 3x annyi van ott mint itt jelenleg. Amúgy a mai nap tipikus példája annak amit mindig beszélünk. A Ricsi kb immunis mindenre , a saját feje után megy. (Most a nemzetközi politikára gondolok). Ahogy Brüsszeli hírek jönnek otit beverik vagy épp veszik, itt meg csordogál az élet szépen. Ezért kell itt is mindenképp pénzt tartani még ha nehezen mozdul is, mert a biztonság faktora megvan.
Én visszavenném (szokásom szerint nyilván túl korán) a tegnapi certiket, kicsit cslókának tűnik ez az első órás BUX felhúzás. DE a tévedés joga fenntartva.
A Ricsit mostanában nem szokta érdekelni mi van az USA-ban. Mi akkor is folyamatosan estünk, mikor kint minden happy volt, remélem most sem futunk velük párhuzamosan.
Azért a mai nappal óvatosan ...A forgalom az utolsó kb.1,5 órában volt magas, azaz 9400-9600 között....jelenleg a 9000-9600 oldalazás él ... Grat aki mert venni 9100-9200 között... ha nekem lett volna ma biztos eladtam volna 96xxet meglátva
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.