Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Novemberben nagy bukókba ugrottam bele részvények terén és a Te egyik telekomos bejegyzésednél figyeltem fel a certikre, aztán vásároltam be, illetve hangulat - és tőkeáttét :) - alapján a ricsi tetszett még meg :) szóval köszönöm, hogy felkeltetted a figyelmem erre. tkom azóta is van. Ma napközben egyébként láttam, hogy több topikban is nagy érdeklődés mutatkozott a certizés iránt.
én későn kapcsoltam és -350k-ról indult a tegnapom, igaz az alján veszegettem hozzá, ma vidámabb vagyok. jó kis hullámvasút. szerencsére mindennel zöldben vagyok (opus, mtel, ricsi)
Ez igaz, de pont ez fordítva is igaz. A politika miatt alulértékelt az egész, ezért ha orbánc benyal Ursulának (hacsak hátsó szándék okán is), de akkor megrántják mint a fene. Ricsi már tavaly 10k lett volna, ha nem kapja a pofonokat.
Pedig nem rossz a short a BÉT-en. Nincs heti értékcsökkenés a certinél, és a jelenlegi politikai és gazdasági környezetben bármikor bekövetkezhet egy méretes esés.
Certikkel (újra beszállással) én a héten már óvatos lennék, lehetnek mozgások. Holnap jön megint a "brüsszeli kávézás" (vagy ha nem, akkor ki tudja, hogy milyen piaci reakció jön), pénteken pedig AbbVie. Nekem most csak részvényem van, azt egyelőre tartom.
Én eddig csak egyszer nyertem shorton, ezért nagyon nem szeretem. Bár akkor jól belenyúltam, mikor a Ricsi 9135-ről leszúrt 8600-ra. De azóta nem mertem.
Én egyiket se merném. Múltkor volt OTP shortom 300k nyerő lett volna ha még egy nap tartom, de fostam és elkezdtem eladogatni, így volt rajta pár tízezer talán, de shortolni nem szeretek, inkább csak játékból csináltam, mert vártam a longra és addig valamivel töltöttem az időt..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.