Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást. Én emlékszem a chartodra, de most meg is kerestem. Sajnálom hogy nem bírtad a vergődést tovább, de ott a visszaszálló lehetősége a chartodon. :) Sok nyerőt! https://www.tradingview.com/x/Xibk8VVs/
Elősször is GRATULÁLOK minden kedves trédernek, befektetőnek!!!! Én kimaradtam ebből 9040nél elfogyott a türelem, és eldobtam. Ahogy akkor láttam, az most is aktuális. Javaslok egy pillantást vetni 79oldallal előtti 2023.12.28án tett csártra, amit Beze kollégával folytatott beszélgetés közben tettem fel. ( a szép, hogy magam se tudtam tartani magamat hozzá :) ami némi következtetés levonására késztet ) A lényeg, hogy most valahol stop lesz és akár komolyabb lecsúszás is lehet. NE ÍGY LEGYEN!!!! de lehet, ez is meg bármi más is :) akit érdekel nézzen rá, eddig tű pontos projekció, ritka az ilyen nálam :) Aki ismeri Richter viselkedését, érti mire gondolok. ....további sok profitot Nektek
Egyelőre szerintem te sikeresebben kereskedsz mint én, úgyhogy kicsit hosszabb távon biztos neked lesz igazad a Long iránnyal, de lehet rövid távon is. Ez szerintem most mindenkinek ismeretlen magasság már, tényleg csak találgatni lehet, hogy merre lesz az irány. Én 200 Db TS21-et vettem csak az íze kedvéért, próbálgatom a certik világát mert még csak idén vágtam bele. :) 100-200 pont visszanézés esetén már ki is szállok mert valóban a 10 feletti árfolyam lehet idén a cél.
Értem. De az elmúlt hetekben minden héten vagy minden másnap új csúcs van. Nem tudni hol ér véget. De bátraké a szerencse. Az idei év eddig brutális. Azért ne felejtsük a csorgásos heteket, volt mit kárpótolni. De az is majd egyszer el fog jönni újra, ha akarjuk ha nem. Ott valóban a short certi lesz a nyerő, ha áll, vagy csorog.
Nézőpont kérdése, hogy ki melyik irányba áll be. Én úgy spekuláltam, hogy a történelmi csúcson inkább eladják a papírt, mint vegyék. TS33 kiütés után csak visszahúzódik kicsit, és akkor el is lehet pattintani. :)
Akkor lapot húztam 19-re és vettem certit 500 FT-os áron, hogy javítsam az átlagomat és vártam a csodára. Tiszta hazárd játék volt, de úgy gondoltam lottón úgysem fogok nyerni sokat, ezen legalább az esélye meg van. De tény és való azért elég nagy frázban voltam, de olyan hosszú ideig tartott az eladói nyomás, hogy gondoltam majd csak véget ér már és hamarabb mint a certi kiütési ár.
Én most tartok kb. a felénél, látok esélyt a 10000 átlépésére, de ha nem megy akkor sem bánkódom, mert ha akár beszerzési áron kellene eladnom, már akkor is nagy menet volt a január.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.