Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap esti elemzésem: A forint gyengülésnek indult mind az USD, mind pedig a rubellal szemben. Ez a Ricsi számára kimondottan jó hír. Holnap ismét emelkedést várok. Tippjeim holnapra: nyitás 9420, napi max:9600, napi min: 9380, záró 9585 Ma 12:48-kor A pillanatnyi helyzet alapján 2 kimenetele lehet a zárásnak a saját nem tudományos elemzésem alapján. Szerintem a legnagyobb valószínűsége a 9450-nek van. De ha a széljárás fordul kis esélye lehet a 9545-nek, de most ebben nem igazán bízok. Mikor a tegnapi elemzést készítettem magamnak, benne volt a 9450 körüli záró lehetősége is, de ezt ide nem írtam le mert nem akartam senki kedvét elvenni. Nyitás után elindult felfelé, kicsit magasabbról mint gondoltam és kissé alatta állt meg mint amit a napi max-ra írtam. Viszont 12:48-kor már egyértelmű volt, hogy 9450 körül zárunk. 14-kor meg is csinálta a tegnapi elemzésemben lévő minimumot -9380-és bár az utolsó kötés 9470-en volt, a záróban lehúzták 9440-re.
A TS25-öm pluszba fordult, lehet hogy most kellene kiszállnom és TL-be váltanom. De tartok tőle, hogy valami kétségbeesett kormányintézkedéssel ezt is bedöntik még jobban.
Ma komplett a BÉT-et büntetik, mivel túlságosan is megiramodott, így a Ricsi sem kivétel ma. Persze a szikrát a kormányunk adta, hogy elkezdtek morfondírozni, hogy a kamatokkal mi legyen. Nem hiszem, hogy ez a Ricsit sokáig tartaná vissza.
Hi! OTP 10 mrd forgalommal esik -3,15% eddig.Azért én óvatos lennék.Ft romlik Ricsi egyre jobban néz ki,,én tartom a TL39 et van még 750 es pakk is.Most kaptam 200 dbot 1208 on.Ha lefelé halad gyűjtöm,de felfelé egyenlőre nem adom.Korlátár messze,szerintem ezt most csak venni kell,jelenleg 2,8k van.Jön ki a lové mtel,otpből szerintem ezt is meg fogják húzni,talán a molt és opust.Legyen széles a mosolyotok.
A pillanatnyi helyzet alapján 2 kimenetele lehet a zárásnak a saját nem tudományos elemzésem alapján. Szerintem a legnagyobb valószínűsége a 9450-nek van. De ha a széljárás fordul kis esélye lehet a 9545-nek, de most ebben nem igazán bízok.
Láttam én is. Még be voltam állva vagyis vagyok is párszáz darabbal 1200-1150 között de már nem jött le a Ricsi értem. Ma csak egy kis pakkot húztam így be. A mai nap szerintem ennyi volt.
ricsi shortot hamar eldobtam a hét elején, zöldben otp-t nem mertem tovabbtartani, minimalis bukoval de túladtam rajta.. ma 28% + lett volna rajta... :D ez van, kellett a ricsire
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.