Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó, ha óvatos az ember ez igaz...De megérett már a Richter is egy új ATH-ra, sőt szerintem 10k feletti árfolyamra. Szerintem még van hely a túlvettségig is. Ha jól láttam, most 68-hoz közelít az RSI, de ezt majd egy nálam okosabb megmondja pontosan, ha lesz elemezve majd. De nyilván nem ma kell áttörni az eddigi történelmi csúcs fölé.
Én ott eladtam és átszálltam a másikba. Aztán most a héten a másikat adtam el és átszálltam megint a 39-be nagyobb pakkokkal. És csak megmenekült a TL39 hihetetlen.
10k??? én 12k környékére várom idén, jövőre pedig 15k a cél Eddig minden úgy alakul ahogy vártam. Gratulálok mindenkinek aki kiülte a 8500 köri tötymörgést! :-)
A TS 25 shorttal vigyázz, én annak idején egy ilyen műveletet szívtam meg, mikor azt hittem, hogy a Ricsi tovább már nem emelkedhet, de csak ment és ment és a kiütés előtt kénytelen voltam jókora mínusszal kiszállni.. Most jó forgalommal emelkedi, ezért van esély további ugrásokra is.
Valóban, de megfogadtam, ha ebből egyszer kimászok soha többé nem fogok ekkora hülyeséget csinálni. Viszont az igaz, hogy kis rizikó kis pénz, nagy pedig nagyobbat eredményez. Végre nekem is bejött a hosszú szenvedés után. Összességében 780 Ft átlagáram volt, de mikor 8500 körül jártunk, voltak álmatlan éjszakáim ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.