Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Másik opció hogy januárban megnézik az alapok hogy idénre mit tárazzanak. És akkor ennek magasan van a célára akkor elkezdik venni. Az elmúlt 2-3 brutál volt a buxon, lásd OTP, Telekom, de még a kis szar papírok is apennin meg nem tudom mik.
Ezeket én sose értem ... Olyan mintha valakiknek néha bekattanna valami, és akkor kezdi el venni... De valóban tényleg fura hogy hetekig-hónapokig csorog 9000 alatt aztán 9000 fölött meg ennyire kell ...
egyéb off topic: adózás szempontjából a kereskedési jutalék és az eddigi bukók értéke levonódik a nyereségből és csak a maradék után kell majd jövőre adóznom? köszi a választ
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.