Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
elképesztő első hét volt ez srácok, ezt reméltük, ezt vártuk, ezt gondoltuk, de azért ez a 9150-9180 mégis olyan hihetetlen még mindig a 8700 (előtte 8500-8600) szenvedés után... Mi lehet ennek a vége, meddig tarthat, hova mehet...na ez a művészet kitatlálni most....
Egy ideig valóban vezettem, de mikor a lelkesedésem a eléggé megcsappant a negatív tendenciák miatt abbahagytam. Azonban egy jó közelítést lehet abból számolni, hogy azt biztosan tudjuk, hogy eddig 3.163.703 db srv volt. Mondjuk egy 8900-as átlagárral számolva ez 28.156.956.700 Ft. Persze, ha ettől kicsit több vagy kevesebb volt az átlagár, akkor valamelyest már értéket kapunk, de szerintem ez jó közelítés. Összességében az elmondható, hogy 10 mrd még szinte 100 % van a bejelentett 40-ből.
Nem sok mindent lehet hozzátenni a várakozásodhoz.PIPA nálam,apró nüansz 15k alá nem várom az OTP t.Amennyiben vki tudja,hogy mennyi teljesült a meghírdetet srv-ből és beírja ide,annak hálás köszönhetem.
Jó elképzelések, hasonlóan gondolkodom. Nálam a 15500 volt képben, esetleg a 15200. Meglátjuk mit hoznak majd ki belőle. Ricsi menjen ath-ra viszont mindenképpen! Most ez a legfontosabb. ;)
Szerintem OTP-t ne bánd, ezek a korrekciók tovább szoktak tartani. Véleményem szerint a legrosszab esetben 14800ig is leszúrhat egy kötés idejére. Ha tovább esne, aminek az esély kb5% akkor gondolkódóba esnék. Én 14800-15200as sávot tartom most jó beszállónak ott, iidőben pedig 1-1,5 hetre tippelnék. Addig Richter mehet egy nagyobbacskát is akár 9400-9700 közé. Ma néztem a nyitott short állományt rá 866k volt az adat dec15re. Valaki(k) valamiert, akár pozifedezés vagy speka miatt aktívan tolta rá decemberben. Azt valamikor zárni is kell, az rajzolhat egy zöld gyertyát. Amit én vizionálok egy 9650 vs 14850 Richter-Otp csere. Ez a nagy terv :) ...aztán majd kiderül
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.