Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
igen, ez itt van, de tegyük azt hozzá, hogy USA-ban rengeteg a túlhypeolt papír és van honnan hova esni. A BÉT legtöbb papírja már most olcsó funda alapján. Kint nem ritkaság a 50-100-as P/E (lásd pl Nvidia) Itt az OTP 4.2 az AutoWallis 4.7, Richter 15 az investing szerint.
Sziasztok! Van itt olyan aki az Erste felületét használja és előfizetett a Netbroker Markers szolgáltatásra havi 2000 Ft-ért? Pár mondatot írna, hogy mennyire használható, mennyire segíti a technikai elemzéssel kereskedést? Köszönöm!
Hasonlóan vagyok én is! Nagyon parazok az EU pénzek és a leminősítés miatt. Nagyon csúnya világ jönne ebben az esetben és azért van rá esély hogy megvalósul. A nagy tőke akkor jön vissza ha lesz infó ezekről a dolgokról, nem hiszem hogy kockáztatnak egyébként.
A korábbi volumenem harmadát szedegetem itt össze, de igazából 86xx-et várom megint. Akár 8600-ra le mint aug 30-án. Nem kell senkinek 9200 felett egyelőre, minimál darabos felhúzások vannak csak jó ideje. Figyelni kell mert arany nem viccel és a kinti rv indexek sem. Ezer éve nem volt ilyen alacsony részvény kitettségem mint most szeptember végén. 65% rv és 35% cash (eur, usd, forint vegyesen)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.