Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kösz az írást,de a MOL-t nem én kérdeztem._ Amúgy oszti leesése után érdekes lehet a MOL- Úgy ahogy a Richternél,nyitóban lejön a teljes osztalék, utána pár nap alatt felét visszaszedi.- Azaz oszti után nyitóban érdemes venni.
Bevásároltam az általad jelzett tartományban és türelmesen vártam és bíztam benne. Ismét bejött a türelem. A portfólióm 35 % át tegnap eladtam a biztos jó pénz érdekében, de úgy gondolom van még tér fölfelé, amiből nem szeretnék kimaradni. Sok nyerőt mindenkinek !
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Ami pedig a fontos dátumokat illeti, az osztalékfizetés kezdőnapja július 28., ami azt jelenti, hogy a tulajdonosi megfeleltetés (E-5 nap) július 21. ENNEK MEGFELELŐEN A 2022. ÉVI OSZTALÉKRA JOGOSÍTÓ MOL RÉSZVÉNYEKET UTOLJÁRA 2023. JÚLIUS 19-ÉN LEHET VÁSÁROLNI. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
A csonka C ilyen szokott lenni.Azt nem várhatja senki,hogy vegyétek,vigyétek!Megvolt a szép kör,takaros profittal.Majd látjuk!Elkeseredesre egyenlőre ok nincs.
Végre elengedte a szaros kis pingi, sokáig tartotta a frontot! Szépen kilőtt az árfolyam, rés betöltve és újra a 61.8%-s ellenállás felett! Ez csak egy nap, majd folytatás eldönti... https://ibb.co/56xtmC5
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.