Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szia jó reggelt "Egyelőre a PMÁP áll nyerésre, én kitartást kívánok mindenkinek, már én is letettem az emelkedésről. :(". Ez így igaz. Nekem ma fizet nem keveset. Mit veszítettem a tőzsdén? Semmit!!! Ma vásárolhatok bármit MOL , OTP , Richter -t. Az árfolyam kilőtt ? Itt hagyott? Nem. Ráadásul magasabb kamatfokozatba kapcsol a papírom. MOL-t értékelték a mega bevételre....:( Richtert is padlóra teszik szerintem. OTP -re kíváncsi vagyok. Tudom neked is ott van a megtakarításod nagy része (PMÁP). Korábban hőbörögtél hogy buta voltál nem ide hoztál több pénzt. Utóbbi időben mintha a véleményed más lenne. Jó döntést hoztál már most az utóbbi 4 hónapban is. Én a mostani kifizetésből veszek majd részvényt. Várok viszont : Putin ma beszél, USA-DAX mind mínuszban. Ráérek. A pénz kamatozik tovább. Adót - kötési költségem nincs PMÁP után. Itt a pici nyerőd után 15%. Vagy TBSZ 5évre lekötve. Na azt már nem!! Inkább a 16% vagy talán a 17-18% kamat. Sok nyerőt a BET posványban. Remélem a részvényesek is profitálnak lassan egy keveset mert ez így nagyon gyenge szerintem. UI: MOL-t vettem egy közepes pakkot de az is lagymatag jelenleg. Sok nyerőt mindenkinek legyen bármiben a pénze. Szép napot és forgalmat!!! kívánok mert az utóbbi időben az is hiányzik a a BÉT nevezetű porondról.
Úgy vélem, hogy a mai nap végére, holnapi nyitóra kapunk végre egy irányt. Addig eloldalaz a 7980-8030-as sávban. Nálam ott záródik a szűkülő háromszög, és az általam vélt kitörési pont (akár fel, akár le) az idő tájt bekövetkezik.
Rossz a kedvem nekem is. Most egy kicsit hülyéskedtem. Megkérdeztem a chatGPT-től, mit vár a Richterre a következő 12 hónapra, bullshit szöveget mondott, hogy ezt nem lehet megmondani rengeteg kiszámíthatatlan dolog miatt. Mondom oké, de mit tudsz mi az elemzői konszenzusos target price? Erre ezt írta: Unfortunately, since Richter Gedeon is a Hungarian stock, there is limited information available related to analyst consensus for target price of their stock. We were only able to find a few estimates from independent analysts, which range from 5100-5450 HUF per share. 😄
Elnézést kérek, hogy rontom itt a hangulatot, nem is írok többet, de nekem ez a Richter nagy csalódás. Több mint egy éve ülök benne, rég el kellett volna adnom minimális haszonnal rögtön a vásárlás után. Nem tettem, inkább őrlődök, idegesítem magam. Én vagyok a hibás!
Ha holnap feltalálná a Richter az örök élet elixírjét és szabadalmaztatná, Orbán holnapután olyan törvényt hozna, hogy az ebből befolyó összes nyereséget a rezsi védelmi alapba kell befizetniük. Bogs Eriket meg lovaggá ütné. :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.