Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos egyetértek. Talán fordulatot az uniós pénzek jelentenének, és ezzel külföld elhinné hogy jogállam vagyunk.. na meg nem ártana ha több minősítés nem jönne lefelé..
2 év alatt kb. 30% állampapírban....az azért erős...és hátra kell csak dőlni és kivárni..... Amikor egyik estréről a másik reggelre szektoradó van, akkor az ember elgondolkozik, akar-e kockáztatni, ha a fentiek állnak.
Én most TL23 csomagokra álltam be lefele...Ha megunja a lenyomó és egybe beborítaná, ami van még neki...A TL33-ban már nem nagyon bízom, vagyis bízom benne hogy nem ütik ki, de nem mernék most abból venni, csak 8000-nél.
Nagyobb konextust kel keresni amitmutatsz egy kiragadott pillanatképp egy sokkal nagyobb strukturábol ami számos szinttel arányal stb rendelkezik... meglátásom és véleményem az hogy a leges leg esztrémebb esetben 6800 lehetne az alja de azt még nem igen várnám... e felett is 80 féle szinte ellenálás stb van ami akaszthat alulrol... de sok mindent figyeembe véve a strukturát figyelve azt mondanám 7500 lehet a vége kb
40 pont, mint nagy ármány és cselszövés? Ez még egy brazil
szappanoperának is gyenge. Ha még a napi min is csak fél százalék, akkor miről
beszélünk? Az száll itt ki, aki akar, ahogy eddig, hát ez csak szenved. Fej-váll
után már két teljes hete ez megy … Az én szememnek ez már így egyszerűen nem is
az, hogy nem néz ki jól. Ez már sz@rul néz ki. Erre így nem kívánok rá. Pedig néztem,
végig néztem, de csak nem úgy, csak nem azt csinálja, amit szeretnék, hiába
szugerálom.
Meg fogjuk latni, ha forint “erosodes” ami szerintem meg mindig csak a gigagyengules korrekcioja, tartos marad. Hat akkor forintositott beveteli oldal dolni fog. De addig is meg sok viz folyik le mindenfele.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.