Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez lehet, de aki tudta, annak pl. 7200-nél is megérte volna zsákolással fordítani. ÉN úgy gondolom, sima kamu-felrántás, OTP-ben volt/van ilyen. Meglátjuk. :)
Alakul a dolog. Naposon ingazán most kezd bullba fordulni. Muris lenne egy Ricsi bullrun a nagy macipiac közepén. Simán benne van, de azért lassan korribálnia kell. 7600-7800 továbbra is valid target zone. szvsz. 8k fölé azért ne álmodjuk. :)
Személy szerint köszönöm, hogy közzéteszed a meglátásaid/elvárásaid. A MOL-nál sokan mosolyogtak, amikor 3102 célárat közzétetted és lám. Sokan 3600-as árat vártak napokon belül. Én közel 3000 ft fölötti kiszállót néztem és csak megerősített az elképzelésed, úgyhogy kiszórtam őket.
Lehet, hogy van 1-2 bennfentes, akik már tudják, hogy a Richter nem kap különadót és ezért veszik. Mol, OTP is parkolópályára került és onnan is jönnek át ide.
Jó napot! Amire senki sem számított 6600 ft-ról 900 ft emelkedés már a 7500-as szintnél leszünk! Kiadta bőven ami benne volt,egyre közelebb a célárhoz. Most pihenni fog, oldalazni.
de van, csak még nem nőttek fel hozzá! 🤣 Visszalapozol, ha jól emlékszem tettem fel hetes időtávon kb.2-3 évre várva", mint Ta lehetőség!! Jelenleg még komolytalan várakozás! Viszont lesz újabb 🐧gyerek nemsokára! 🤣
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.