Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egészségedre :D Szerintem ma 6900 fölé is mehet a lift. Én csak józan paraszti ésszel (grafikonok nélkül) a híreket és a forgalmat figyelve tipp-mixxelek ameddig ez az időszak kitart.
Igazából emelkedik madártávlatból nézve! Lehúztam a csatit (kék szélű), még így belefér, de mindenképpen a trendvonal alatt van már és próbál visszakapaszkodni! Sokat nem szabad esnie, csak az előző mélypont környékére (~6500-s támasz). Onnan még újra nekiindulhat az emelkedés! Persze egyszerűbb innét! :) Ez a napos renco chart kicsit torzít, de azért a mozgások nem hazudnak..., a trend az trend! https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_f5e6312fffcdcc717585d858fbb31902.png
Igen, ha ma elesik a 10K támasza Otinak, akkor Ricsi is megy vele, de szerintem max 6500-ig. Ott majd megint beugranak mások és visszajövünk pár napon belül. Ricsi a nyugalom tengere a többiekhez képest, ide csak egy tökös alapkezelő kéne, aki felránt minket :)
6820-as átlagot elfogadnék én is..:) Vennék még én is 7000 alatt, de másba már be vagyok ragadva, mint légy a papírba. Rövidtávon meglátjuk merre akarják elvinni a piacot a mai amerikai inflációs adat után. Ha az OTP-t beküldik 10K alá, megy vele a Richter is.
Lelkes kezdőként Ricsivel kapcsolatban abszolút bizalmi stratégia alapján döntöttem. Tartom magam ahhoz hogy ki fog lőni és jól tettem hogy 6820-as átlagban csücsülök, mert a papír jelenleg akciós, és aki teheti vegyen. 0 forgalommal 100-200 forintokat rezeg, míg máshol világvégét vizionálnak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.