Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igazából nem értelek! Azt mondod az enyém negatív forgatókönyv! 🤣🤣 Te 6000 alá várod, akkor nézd meg én hova tettem a két támaszt kérdőjellel, nyíllal, ahol fordulhat! 😃 Ne mindjárt az alsó C" pontot figyeld, annak az a helye a Ta szerint és kell nekem a kalibráláshoz hosszútávon! (Nem kell vele foglalkozni, csak 61,8 után!) A napos charton vannak a rövidtávúak álltalában! Ameddig nem lesz új csúcs a 6310-s alj után, addig az alsó C ottmarad, vagy új alj esetén pedig lejjebb kerül. Szóval ha jól látom a te célod az én támaszom! Akkor mi a probléma? :)) (Persze nincs probléma tudom!) Ott kell fordulni, ha arra mennénk..! Ugyan így van felfele is és a kettő között a forduló pontot keressük most! Átviszi, vagy lefordul??? Amúgy tipikus reagálás volt részedről, mert eddig is ott voltak naposon is a támaszok! Senki nem számolt vele, hogy hol lehet a 100%-a a támasznak, ameddig kompletten nem mutatom! Ilyenkor jön a húúú! 😃 A legpontosabb támasz ellenállást a hosszú hullámokból lehet számolni, ezért mindig felteszem, de nem nagyítom annyira ki, mert akkor jön a húúúú! :) Lesznek még rövid célárak úgy is és azt össze kell vetni majd a hosszú támasz, vagy éppen ellenállással és majd az megmutatja a tutit! Így szoktam! A felső C is fent van!! 😃
Én ennyire nem látom pesszimistán a Richtert. Én 2 dolgot figyelek nagyon jelenleg: https://invst.ly/y6fwh Az egyik, hogy az alulról felfelé tartó trendvonal illetve a felette elhelyezkedő zónába beesik-e, és megfogja-e, illetve a másik, hogy a lilával jelölt vonal főlé tudna- zárni naposon (akár csak pár napra is.) Ha 7850 felett lenne, akkor ugye átfedésbe kerülne az utolsó nagy lokási aljjal és onnantól ez az esés nálam bizonyítottan korrektív. 6000 alá várom idén, de azt a negatív forgatókönyvet, amit Te linkeltél, én jelenleg nem látom reálisnak.
Nem megoldhatatlan, de azért jelzi szerintem a piaci szentimentet... A hetes gyertyát egyébként néztétek már? Ma péntek van, és a hetes kép szerintem eléggé király eddig...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.