Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
és mindig jön az a fránya divergencia ami végül arconcsap! 7375... mindig csak az kérdés hogy óráson, vagy elmegy napos szintig is... most éppen óráson volt divergens és látom adják.... de még lehet nincs vége a long körnek, naposon.... majd a kövi napok mutatják. és pont még nem építettem fel a shortpozim, a franc...
A vezetői eladás jelentősége szerintem elhanyagolható, pici összegről szólt, szüksége volt az illetőnek rá valamiért (pl. nagybevásárlást tervezett az Auchanban). Meg lehet nem szólt neki az Erste, hogy hamarosan felhúzzák a részvényt....
Hagyjad..., nem érdemes vele foglalkozni. Nekem és többeknek semmi gondja vele, akinek meg van, az ne nézze. A vezetői eladás érdekes, elég alacsony átlagon sikerült.
- Összesített volumen 1680 db
- Ár 6830,- HUF/db átlagáron Az ügylet dátuma 2022. május 20. 15:06 Az ügylet helye Budapesti Értéktőzsde
MIC-kód: XBUD hmmmmmm....! Ez érdekes 05.20-. min 7310-7490 max ár....
Igen, én is meggyőződéssel állítottam (és vásároltam is hozzá), hogy többet ér, mint 7000 a jelenlegi helyzetben is, majd miután túlment 7200-on, folyton azt várom mikor esik vissza, rosszul vagyok huzalozva..:)
Szia! Itt már bármi lehet a ta-t nézve, csak találgathatunk. Mehet 8200-ig is de lehet csorgás és újból pingvin támadás, ez mondjuk nagyon gyakori. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy valaki intenzíven veszegeti valamiért! Tegnap lecsökkent a forgalom, meglátjuk ma mit produkál.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.