Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vagy 20 gyógyszerrel kísérleteznek, azokból bármikor elkezdhetnek egy bevezetési vizsgálatsorozatot, addig marad a Vraylar royaltie, másból itt profit nem lesz érdemben.
Olyan lassan 2 éve a vezetés Orbán Gáborral mint az ellenzék az utóbbi időkben.. Nem lehet eldönteni hogy tényleg ennyire gyenge képességüek vagy szándékosan tesznek meg mindent a lehető leggyengébb teljesítményért?
A medium 5500, amúgy hetek óta nem nyitottam chartot, mert felesleges, ez egy fundásan követhető papír, a TA itt halandzsa, mint pénteken is az volt, a számok ismerete volt a döntő, illetve a cégtörténet. 6000 fölé ez bevezetés közeli stádiumba kerülő pirula nélkül nem fog menni, a nagytulajoknak ezt talán megszellőztethetik, másnak biztosan nem, ez mint a pallos a shortosok feje fölött, ami bármikor lecsaphat. Black Rock a mostani állás szerint ebbe bele nem venne, illetve lehet meg is bánta.
Alan Te ennél profibb vagy, hogy ilyet kérj, gondolj! Kedves Richter tulajdonosok( én nem , ha tehetem shortolom, el is mondom miért) Biztos nem lesz népszerű, amit írok, de mégis leírom. Richter kedvenc longpapírom volt!!!!!, ( alapvetően shortkereső vagyok) A cariprazine-esmya paros miatt a többi blue chiphez képest érdemi növekedési sztorival rendelkezik, rendelkezett,emiatt el is jutott 7000 fölé, prémiummal forgott a szektortársakhoz képest. Bogsch úr érdemben kiszallt( cégértékelés: menedzsment!!a legfontosabb szempont) a gyógyszerlobby kiszúrt vele aljasan( esmya ügy) túladva 5000 alá; túladva? Én alaposan elolvastam a gyj-t ellentétben a portfoliós írással a gyj nem lett jó. Nem részletezem el lehet olvasni. Orbán Gábor( új menedzsment!!! sajtótéjékoztatón visszavágta az idei terveket: cirka 10 óra után kicsivel) forgalom kiemelkedő: a záróberakás néha teljes napi forgalom! Londonban kevesebb portfoliós cikket olvasnak az ottani elemzők a tradereiknek súgtak: le fogják hozni a targetpriceokat: a gyj nem jó! Hogyan adnátok el kb 1 millió darabot, ha nem úgy , hogy egész nap tömöd.? Ár nem számít ki kell szállniuk, mert a richter és itt a lényeg kezdi elveszíteni a státuszát, azt hogy olyan hibrid originális és nem generikus! Esmya nélkül egy termékes: az is kifut majd és már be lett árazva amikor 7000 felett volt: már mást kezdenek árazni! Elemzőcégek ilyenkor mindig késve reagálnak( fél évvel) minimum Egyetlen remény fda pozitív elbírálás, ha nem marad az átalakuló árazas. A brokik ezért miért kapják be, longforever? Nem oda teszik ahova kell, hanem ahová megbízást kapnak: a céltáblad az alapkezelők! Nekik vannak nagy pakettjeik! Nem volt itt semmi rendkivüli, csak elszoktak a szereplők az ilyen mozgástól. Mindenkinek sikereket, fel- le? Csak mozogjon!
Azért milyen gyertya kombó lenne ha hétfőn tényleg jönne egy jó döntés, és a ricsi zöldben vissza rajzolná amit ma :D
Törölt felhasználó2019. 05. 10. 21:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze, k jó elemzők ülhetnek ott ha ilyen mértékű változást napon belül ahhoz kötik ami szerintük volt :D Maradjunk csak inkább a "döntésre árazásnál".
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.