Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha ez az Aberdeen elkezdi adogatni, az eltart egy ideig. Különösen ilyen forgalom mellett.. Ész nélkül vszeg nem ad, mert akkor nem itt lennénk.. (5345)
az aktiválási árat minél lejjebb akartam tenni, hogy ne üssön ki egy kis leszúrás, viszont a limit árat meg minél feljebb, hogy azért ne bagóért adjam. Az elmúlt időszak nagy forgalmú vételei után nem számítottam olyan brutál beöntésre, amivel pozicióban maradok, inkább arra, hogy le-fel hullámzik az árfolyam, így egy átugrás esetén még visszajön értem később. Továbbá nem bántam voltna a poziban maradást sem, mert közép távon up-ra számítok, és nálam nem téma a virtuális veszteség, csak péshort miatt akartam eladni...
Hoppá, most kerültem gépközelbe, és kivágott a stop, 368-nál volt az aktiválási szint, és 364-nél az eladási. 1 ki-be ugrástól eltekintve 4.173-as beker árral volt az egész pakk. Nem rosz ez így azért... :D:D:D
Most jöhet a halálmetálwördwárösszeomlás, mert full kápéban ülök. Na jó, van 26 db mol-om, csak hogy abban a topikban is okoskodhassak... :D
ami tegnap megfogta, azt ma egyelőre letörte, bár ez még nincs megerősítve, majd zárást megnézzük... link
ha marad alatta, akkor sztem könnyen 5k alatt lehet, ahová a napos w3ofiv is esne nekem...
nekem ez informatívabb, és legalább kiszámolta helyettem ;)
concorde:
"Ma jelentette be a Richter a BÉT honlapján, hogy 10 százalék alá, 9,79 százalékra esett az Aberdeen pozíciója a társaságban. Az eddig sem volt újdonság, hogy az Aberdeen adta a részvényt, elég volt megnézni a tulajdonosi szerkezetet. Sőt, az elmúlt napokban arról lehetett olvasni, hogy az Aberdeen alapokból masszívan veszik ki a pénzt.
Augusztus 31-én még 19 milliótól több Richter papírja volt az Aberdeennek, most nagyjából 1 millióval kevesebb lehet neki. Van ennek a bejelentésnek egy másik következménye is: a következő bejelentési küszöb 5 százaléknál van. Tehát nagyjából 9 millió részvényt még eladhat a cég, hogy bármit is be kelljen jelentenie. Ez óriási szám. Nagyjából 1 év kellett egyébként ahhoz, hogy 27,8 millióról 19 millió alatti szintre csökkentse a pozícióját a Richterben az Aberdeen."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.