Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes amúgy , hogy Mats nem szólal meg:DDDDDDDDD... zsivány Spieler:)... tetszett a regressziós téma bár a számozás totál kajla volt, mindegy... majdnem ott volt, de mégsem..
Egyedül áltam 35-ön körülöttem csak robott pár százas darabokkal aztán úgy 618 környékén járt az árfolyam mikor 34-re betolt elém 1k-t úgy fél percig volt benn és kivette... fölöttem 50-en volt 6,8k ha jól emlékszem, ennyi a történet.
Jó ez egyébként forintban is.. felesleges munkát ne csinálj magadnak:)
ejha, grat, ügyes... :)
előtte hangot (írást) adtál arról, h full longban ülsz? ;)
és miért pont ott szálltál ki, miért nem előbb, mi és mikor győzött meg, h pl ATH után még tartani kell majd +500pontért?
egyelőre ennyi :P
Én nem értem, hogy tudtok egy nyavajás gyógyszercég pár száz pontos esésével ennyxit foglalkozni, mikor SZAKÍTOTT NORBI ÉS AGASSI!!!!!!!!!!!!
Jöhetne már a 3. világháború, az sem rontana a helyzeten, ennél nagyobb kár már nem érheti a nemzetközi tőkepiacokat!
:D:D:D:D
(Bevezetéskor mondtam a páromnak, hogy a "hagyományos" tőzsdei csalók megetetik a bef. alapokat, és nem történik semmi, de Norbi a saját vevőit eteti meg, azok viszont a szegekkel kivert cséphadaróval és a kiegyenesített kaszával látogatják meg tömegesen, mikor kiderül, hogy a konyhapénz nem duplázódott meg... Hát most lehet beszélgetni a 990-es vétel és a 370 mai ár közötti különbségről, meg az elmaradt nagy nemzetközi terjeszkedésről...)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.