Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Beze ! A Ricsi el van átkozva, úgy hívják, hogy Trump átok, szerintem ez nem fog tudni érdemben emelkedni, amíg ki nem derül, hogy mi lesz az USA-ban a gyógyszer forgalmazókkal , valamint, hogy mi lesz a vámokkal.
Hagytam kis OTPt ha esetleg rakétáznánk még innen amit kétlek :D Viszont ha még egy két százat menne vagy 23 ig akkor szép pénzt hozhatnak még. Max eladom ha lefordul.
Volt otpd ? Én most adtam el belőle 400 fölött. Eddig jól indul a január :D Szép profit így pár nap alatt kár hogy nem volt több certim :D 3 kiló profit 10 nap alatt jó ez :D
Megoldották? Ja, a BUX P/E alapú értékeltsége mutatja milyen facán meg tudjuk mi ezt a háború dolgot oldani :))) Hagyjuk is, én nem egy bolygón élek veled és nem is akarok odaköltözni, ahol Te élsz, mert nekem nem megy ez az állandó "mind meghalunk és semmi sem segít" letargia. Nekem jövőkép kell, nekem remény kell, nekem életkedv kell. Anélkül megdöglök.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.