Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
igazi shortos 5400 alatt eladta volna, ha követi pozit, ahogy azt kell(ene)...és sztem zártak is ma 9:35 és 10:15 környékén...itt viszont még nem nyitna...
Nézd meg a hetes chartot, 2014 január végén, Erste 5300-as célárnál, mit csinált egy Aberdeen kitárazás.
2 lépcsőben zuhant 4880-ról 3400-ig másfél hónap alatt.
Akármilyen jó a funda, őrültekkel számolni kell.
ott volt dupla támaszos support, én is későn vettem észre, mivel ricsi nem prioritás, amióta short-setup elment, mivel certik nem voltak 5600 felett, szal...mai aljak jó vételek lettek volna DT-re...kár érte...
A KBC realos charton nem tudok rajzolni.
Most ott tart a dolog, hogy a 5647-es csúcsról húzható trendvonal alól, amit vagy 4x érintett 4420 körüli magasságban kibujt, e miat a fordított fej-vállak, aminek a jobb válla volt emelkedő háromszög, már nem is aktuális mert kitört föl belőle.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.