Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Még mindig csak találgatni lehet mi lesz, valszeg sávozás minimum 2 hétig.
Távlatokban tudok gondolkodni, jövőre 6300 környékére várom, 2020-ra, ha mindenhol minden be van vezetve, forgalom felfutva, akkor 5 számjegyre váltás.
7000-rig, csak Ricsivel akarok tradelni a saját pénzből, van egy kis FHB-m is játéknak, kiruccanás hitelből lehetséges majd, MOL-OTP-ben.
Még mindig csak találgatni lehet mi lesz, valszeg sávozás minimum 2 hétig.
Távlatokban tudok gondolkodni, jövőre 6300 környékére várom, 2020-ra, ha mindenhol minden be van vezetve, forgalom felfutva, akkor 5 számjegyre váltás.
7000-rig, csak Ricsivel akarok tradelni a saját pénzből, van egy kis FHB-m is játéknak, kiruccanás hitelből lehetséges majd, MOL-OTP-ben.
Törölt felhasználó2015. 12. 04. 09:13
Mats itt vagy? Érdekes ez a dolláros helyzet! Nem?
Várni kell, a szeptemberi 4100-ról, amikor a bennfentes vételekkel elkezdték árazni a bevezetést, 3 1/2 hónap alatt jutottunk el 5647-re. Hír nem fog jönni Q4-es Gyj.-ig, elszaladni nem fog, nálam kivárás.
Sajna napközben nem voltam így most tudok
reagálni.Köszönöm érdeklődésedet!
Remegett a kezem de nem zártam a pakkom.
Mivel a nyerőm csak 1/3-a lett volna a bukómnak.Rá fogok nyitni 5.550.- körül és 5.655.- magasságában kistoppolom!
Valahogy úgy érzem még le fogják csapni
idén olyan 4.950.- 5.150.- közé.
Jó éjt minden befektetőnek ,spekulánsnak!:)
Vennem kell egy hosszú vonalzót, mert az Investing késik, itt meg nem tudok rajzolni, ha itt vagyok jó lett volna, mert odaillesztve látom, hogy kibujt a csatornából. 17" a laptop, majd megmérem átlósan.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.