mit jelent, hogy nem a cég ellen folyik? persze, hogy nem. az önkormányzat követte el a hűtlen kezelést (ha elkövette). de ha esetleg volt a pályázat során korrupció, akkor struccpolitika azt mondani, hogy nem az rfv ellen folyik.
Törölt felhasználó2011. 01. 07. 15:15
Kedves Exmnbs,
Elsősorban mint nem erdélyi mondom, hogy a Napi mai cikke nem volt korrekt.
Véletlen balf@szságból vagy szándékosan (ezt megítélni nem tudom) belekevert egy tőzsdei céget egy ügybe, ami vagy létezik vagy nem, de semmiképp sem a cég ellen folyik.
Az árfolyambefolyásolás a cikk publikálásával megtörtént. Sok ezer befektetőt érhetett ma kár. Hogy a színtiszta igazságot írta le a firkász vagy sem, aszerint kell megítélni.
Ez vizsgálatot kell, hogy vonjon maga után.
A vizsgálatnak tőkepiaci értelemben is komoly jelentősége volna, de itt van ugye az új médiatörvény is.
Őszintén szólva nem lennék a firkász helyiben...
Ki kellett használni a ziccert, gondolom. Én is vételre használtam ki, bár sokkal nem növeltem a meglévőt.
A 8200 körüli eladások egyelőre nem sokat hoznak, amennyiben short nyitások, de ha valaki 7500-ról tartotta eddig és most váltana, nem lehet elitélni érte.
Gratulálok a mennyiséghez, viszont akkor van még rajtad kívül 80 milliónyi forgalom eddig, ami azt sejteti, hogy valami még lesz itt mára. Ekkora forgalom mellett ez a részvény csak 1 % minuszban van, ez sem mindennapi, illetve hogy egyáltalán el lehetett ennyit adni különösebb gond, összeomlás nélkül.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....