A 20 forintos GENESIST is ilyen precízen , hosszan, végtelenül negatívan vizionáltad. Ott sem jött be. Nem vette el a kedved a kudarc, látom , kis esésnél azonnal itt teremsz.
szerintem lehet hogy nem is rv hanem piacspecifikus a döntésük
erőltetett felhúzás megy idén kis forgalommal, nem meglepő, ha túlértékeltnek tartják, a mnyp-as kitározások pedig hátra lehetnek
a pluszhozamot min perkálni kell március körül
Egy dolog,hogy mutyiznak vele,de miért kell majd az összes ilyet poziban végigmoziznom?Semmi értelme az eladásnak szerintem.Jó lenne tudni,mennyit harácsolnak ezek össze maguknak amit aztán kiszórnak.Meg kéne nézni 7500 és 8500 között a mennyiségeket és abból lehet következtetni mert szerintem ezek vehették odáig.Szerencsére sok kiment ma
Hát, nem tudom. Mekkora esésért kockáztatnak? Hisznek benne, hogy 8000 alá tudják küldeni? Aztán abban, hogy nagyobb mennyiséget vissza tudnak venni még azelőtt, mielőtt mások lecsapnának rá?
Nem igazán hiszem, inkább csak kérdezek tőle, ahogy te is.
Szerintem örültnek, vagy nagyon bátornak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt a részvényt ezen a szinten ilyen sztorival a háta mögött nagyban shortolja. Látszik, hogy nagy mozgás már nincs benne még ekkora forgalom mellett sem, holnapra akár megint lehet 8400 és akkor csak egy rossz vicc volt a mai nap.
Azt ugye Te sem gondolod, hogy ez a szerencsétlen provokátor bármit is nyitott?
Anno itt valamelyik magukfajta szerencsétlen szintén cinkelt a kötéslistával, aztán amikor tényeket kértem, illetve magát a listát, mély hallgatásba burkolózott. Azóta el is tűnt.
Én csak annyit kértem ettől a szellemi toprongytól, hogy ha "ők"nyitottak, akkor a 3 feltett kérdés közül--ráadásul eldöntendő kérdések-- amennyire csak tud, adjon egy a vagy b választ.
Mivel tudom ki adott, elég egyértelműek lesznek a válaszai.....ezért kerülgeti az egyenes választ ez a gyurcsányivadék...
Oké, de azt írta, hogy nyitnak még, ebből arra következtetek, hogy azt akarta sugalni, hogy shortolják, vagyis parázzunk, adjunk mindent, mert ők jönnek!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....