Ez jó :-) De szerintem újfiúnak egyáltalán nem is volt pakkja. Szerintem valami alap mutyizik időnként a papirral.Persze nem csak adja,hanem húzza is az árat mikor kell.Nem mindig értem azért,hogy miért adja.Pl most sem értem.De én kicsi vagyok ehez
Nekem van egy elképzelésem: a korszerűsítés azzal járt, hogy rengeteg fűtő az utcára került, mert az autómata kazánokhoz nem kell fűtő... Tehát elmentek a szakszervezethez, akinek a tagjai szintén az utcán találták magukat. És ezt sikerült kifőzniük közösen... És persze nem kaptak az egészért semmi cserébe, mivel nem is csináltak semmit.
Tipikusan az a dolog, hogy amit én nem tudtam megoldani 20 év alatt, és valaki megcsinálta 2 hónapon belül, ott valami bűzlik, hát támadjuk meg. Pedig lehet, hogy a megoldás csak a hozzáálláson, és tenniakaráson múlik...
Azt gondolom, hogy hamar elcsitul az ügy...
Úgyhogy Újfiú nyugodtan adja csak el mind az 50 db-ját (javaslom, hogy több részletben tegye ezt, ne öntse rá a piacra)
De gondolom már megkaptam újfiú pakkját, így aztán beszélgethetünk egy kicsit a lényegről is...
Mi is történt ma? A vesztes fél szakszervezete betámadta a HIVATALT. Nem a céget és nem a szerződést.
A szerződést tavaly az összes ottani hatóság engedélyezte és rendben lévőnek találta, jogi kifogás fel sem merült.
Mi történhet?Mondjuk megvizsgálják a polgi és a testületi tagok bankszámláit..Találnak mondjuk valami hirtelen meggazdagodásra utaló jelet..Mi történik? Be tudják bizonyítani, hogy ez az RFV-től jött? Soha, mert már előjöttek volna vele..De tegyük fel, hogy mégis...Elítélik az embert, kap 2 évet és ennyi...De a SZERZŐDÉS és az együttműködés ettől még változatlan...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....