Én 8200-8250 között kb 6000 darabot vettem ma, és amire "rálátok" még az további 4-5000 darab. Így engedtessék meg, hogy a mai napon nagy vevőnek minősítsem magam.
Az eladóval semmiről nem egyeztettünk, csak sejtésem van, ki az. Napok óta kerülgettük egymást a piacon kívül,tegnap még határozottan 8500 volt a limitje.Aztán jött ez a mai hír és bepánikolt és meg aláálltam. Ennyi.Nem kell mindenhol ördögöt látni...
önkormányzattal/állammal kötött szerződések esetében nem zárható ki, hogy az azokból származó kimagasló árbevétel arányos ebitda érték hűtlen kezeléssel ekvivalens.
Az övé. És köszi, hogy lebutáztál, én is szeretlek...
Célom van vele. Ha elviszik, akkor rajtam kívül is van ma nagy vevő...És ez más taktikát követel a jövő hétre,mint az eddigiek. Ha nincs más,komolyabb tételt vevő, akkor a mai eladónk kénytelen lesz újra 8200 körül megszabadulnia a papírjaitól.
Ha elfogyott neki, tőlem pedig leveszi a tételt valaki,akkor behalt a mai letörés. Akkor pedig jöhet az ellenirány...
Már ha valóban az övé :-) Nem buta ő.Nem hiszem,hogy kirakná eladásra ilyen "kis" haszonnal ha nem lenne célja vele.Azt is tudja mindenki,hogy nagy pakkokba nem szeretnek belenyúlni.Kis részletekben kell adni
Az a 2500-as pakk azért van ott hogy megfogja az árat? Kicsit olyan érzésem van,mintha most történne meg az amire várunk már egy ideje.De lehet tévedek
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....