Pityókás okos gyerek mert sok mindenre megtanítottam...:) tudta ô mikor kell lépni.
Nekem csak egy hét késéssel termett forrásom így abból a hullámból kimaradtam, úgyhogy nem sírnék ha leszúrnánk oda egy-két órára...
Szólj pityókásnak is, le ne maradjon a buliról.Szerintem a héten be kell fejezni a gyűjtögetést.Persze ez csak megérzés, lehet, hogy valami nagy még szórni akar,aztán vissza 8200-ig..Szóval csak szépen,óvatosan...
Szerintem meg lélektani hatása van.Negativ vagy pozitiv is lehet a következő napra nézve.Holnap is jobb 550-en kezdeni mint mondjuk 450en.Reggel már senki nem emlékszik,hogy mennyit kötöttek utoljára.A lényeg,hogy pozitivban zárt előző nap
Valóban zavaró tud lenni! De hogy tennél értékhatárt? Humet és Richter között elég nagy a különbség 1 darab esetén is. Ha pedig részvényenként más volna az érték, akkor pl. mi alapján tiltod ki a kereskedésből az X Ft-nál kevesebbel rendelkezőket?
Én a BÉT helyében tennék egy alsó értékhatárt egy kötésre.
Mi értelme van az ilyen egy-három darabos kötéseknek?
Azt hiszik, hogy bárki is benyalja ezt?
Akinek meg belekötnek a tételébe, eheti a kefét, ha a többi nem megy el aznap
"Jelentős mértékű, több mint 35 milliárd forintnyi tőke távozott a hazai részvényalapokból, így az alapok 13,6 milliárd forintra rugó profitja nem tudta kompenzálni a tőkekivonást. A nyilvános részvényalapokból azonban feltehetően a tőkekivonás nagy része egy intézményi tranzakciónak volt köszönhető, amely jelentős tőkét mozgósított zártkörű alapokba. Tehát annak ellenére, hogy főként csupán egy technikai ügyletnek köszönhető a tőkekiáramlás, meg kell jegyezni, hogy ilyen jelentős mértékű tőke egy hónap alatt nem áramlott ki a részvényalapokból az elmúlt 5 évben."
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....