Az biztató, hogy forgalommal emelkedett (magához képest), de ettől még eshet holnap nap elején, kérdés, hogy lesz-e tartós vételi erő. A vezetőség nyilatkozatait, előremutató terveit továbbra is hiányolom.
Sziasztok! Madrid barátom megkért, hogy segítsek. Az igazság kedvéért segítettem neki. Aki meg valótlanságokat állított róla az szégyellje magát. https://ibb.co/RQDBKBc
Hopp, tévedtem, de talán abban nem. hogy nem a puttony huzta feljebb. Azt hittem leköti 1070-re . 1240 holnap meglesz,. Vagy. Ha a helyében lennék.:ráérek holnap nem vennék semmit. Ha mindenki megijedne és 1150 és 90 közé lemenne, akkor vennék. Szerintem holnap meglesz az 1200, sőt..
Vettem 3,3 milláért kb. 3 hete. De van MOLom, Ricsim, OTPm. 1-1 millányi. Most mindegyiknél kb. nullában vagyok. Fotex 470 Ft-ért. Ja! És régről 840-es Matávom, meg 14 Ft-os Est médiám. De igazad van, sajnos legtöbbször mindent rosszkor veszek, beragadok, nem akarok bukóval eladni. Ha eladom a Pannyt megint veszek állampapírt. Köszi a megerősítést!
Minden rossz szándék nélkül: ha egyszer eladtad, felejtsd el a tőzsdét, nem neked való! Vegyél állampapírt, ott szépen időre, kiszámíthatóan akkor jön a haszon amikor várod.
Nekem már mindegy, mi a történet, azt sem bánom, ha nem igaz, csak emelkedjünk, mert ez az egyhelyben topogás, meg, hogy csak saját vételek voltak megviselte az idegeimet. Nagyon régen vettem az első darabokat, sajnos nem TBSZ-re. Nem gondoltam, hogy eddig meg fogom tartani, de így alakult.
Nekem nyáron 1270-ért nem sikerült eladni, utána bosszúból 1390-en van bent a megbízás az összesre már hónapok óta. Nincs olyan sok, ötezernégyszáz darab körül. Várom, hogy a nyagyokos elemző prognózisát valami véletlen folytán megközelítsük.
PANNERGY