ja...hát jönnie kellett volna már valaminek.Így néznek ki a kiírás szerint az első szakasz időszakai. Benyújtás:1. szakasz 2021.06.11. és 2021.08.17. között ... "11.4 Bírálat, döntés
A benyújtott pályázatokról szóló döntés előkészítését (bírálat) a Szakértői Bizottság végzi.
A Szakértői Bizottság az előzetesen meghatározott értékelési szempontok alapján a
szakaszolt benyújtási határidőket követő 3 hónapon belül a pályázat támogatására, vagy
elutasítására tesz szakmai javaslatot a Támogatónak. Ezen határidőbe nem számít bele a
hiánypótlásra irányuló felhívás megküldésétől annak teljesítéséig, illetve a tisztázó kérdés
feltételét követően a tisztázó kérdésre adott válasz benyújtásáig eltelt időszak." szóval akkor - ha nem kellett semmi hiánypótlás/tisztázás - megvan a döntés november 17-re. ... "A döntés meghozatalát követő 15 (tizenöt) munkanapon belül a Lebonyolító elektronikus úton
tájékoztatja a pályázókat Támogató döntéséről. Elutasító döntés esetén az értesítés az
elutasítás indokát is tartalmazza.
A döntésről történő tájékoztatást követően a pályázó jogosult – a projektjavaslatra
vonatkozóan – az értékelő lapban és a jegyzőkönyvben foglaltakat megismerni.
Amennyiben a pályázót a Támogató döntésében támogatásban részesíti, akkor a támogatói
döntés időpontjától a pályázó Kedvezményezettnek minősül." itt az 15 munkanap az nov. 17re az dec 8. HA egyáltalán pályáztunk és HA volt valami tisztázási kör. akkor is kéne már valaminek lennie. Én elengedtem ezt sajnos. Szerintem szégyen.
Igen ez egy hatalmas csalódás. Pedig úgy tudtam azzal akarjak megcsinalni Miskolc bővítést. Ez a managment egy nagy rakás szerencsétlenség. Nem sokáig leszek panny tulaj vagy legalább is minimális pakettel. Ez van sajnálom.
Még mindig annyi :) A cég vezetői felébredhetnének már a többhetes szunyókálásból és reagálhatnának valamit a történésekre... (távhőkompenzáció, gázár, stb...)
"Több el nem készült földhő-erőmű, vitatott orvostechnikai üzem,
végrehajtás alá került projektcégek – ezek mind részei a Hadházy Ákos
által a „geotermikus energia királyának” nevezett Kovács Imréhez köthető
céghálónak."
PANNERGY