😁 Aki fórum beírások alapján dönt, az inkább hagyja abba a tőzsdézést. Egyébként nem olvastam a beírásodat, de ha olvastam volna sem adom el miatta ... . Nekem a portfolióm legnagyobb része Pannergy és Alteo részvényekből áll. Nem csak jó cégeknek tartom őket, hanem hiszek abban hogy ezekkel a technológiákkal (geotermia, megújulók) lehet (egy kicsit) tenni a globális felmelegedés ellen. Hit (és stop-loss) nélkül nem lehet tőzsdézni. Mind a két cégben hiszek, ezért amikor esik az áruk, és elér egy szintet(!), akkor veszek még belőlük. (Lehet, hogy korán kezdtem el megint venni ... )
Bocsi, tényleg nem akarlak kóstolgatni, de ha már nyelvtanoztok, akkor megjegyezném, hogy a "ledegradál" szó helytelen, mivel a degradál a megfelelő ige. :-)
Ha mindent elfogadunk annak aminek a Google definiálja nincs értelme tovább kísérletezni, kutatni, hisz a kereső mindent megmagyaráz. A kereső csupán az általa ismert információkból dolgozik. Nagyon hasznos, de nem Szentírás! A gépi fordítást is mindíg feltétel nélkül elfogadod?
Off: A google szerint ez a szó, így interneten leírva, hogy "redundálódik" a világtörténelemben 8szor fordult elő. Te vagy a 9....igazából befértél a top 10be, egy nem létező szó leírásával. Ha bármilyen értelemben ismétlődést jelent, akkor úgy, hogy valami több példányban létezik. De egy esemény megismétlődést semmiképp nem jelenti.
Ne mondj ilyet! Ha gondolkodtál volna - mielőtt gyorsan ledegradálsz - rájöttél volna, hogy én a kommentemben az adott szövegkörnyezetben helyesen használtam a redundancia (kvázi ismétlődés) kifejezést. Erre te, a szó műszaki - technológiai - környezetben történő értelmezésére asszociálsz.
Nah, ez a megaszondó elég rosszakat ír, tehát veszek még egy pár darabot belőle majd 950 körül. (Ezzel persze az 530-as átlagomat rontani fogom.) Viszont ha ez a közelmúltbeli áramkimaradás ilyen galibát tudott okozni, érdemes elgondolkodni mi lesz ha redundálódik az ilyesfajta jelenség, ami könnyen elképzelhető, hisz miért készítenék fel itt németben meg a sógoroknál az embereket a várhatóan bekövetkező áram szünetek esetén történő túlélési cselekvésre?
Akkor átállok egy elérhetőbb verzióra. Mondjuk elítélik a magyarok ellen elkövetett bűneiért és a böriben csinálják ki. Kell valami kapaszkodó,ha már ebbe a csodás országba születtem.
Bocs, sajnos le kell, hogy lomozzalak: A Miniszterelnököt a tisztsége lejárta után 2 évig még megilleti a testőri védelem. Mivel paranoiás, ezért lesz neki magán testőrsége.
Dettó! Egy gondolattal nyugtatom magam:április után összefutok a kis gecinkkel már testőrök nélkül és csavarok egy 360 foknyit a fején az elmúlt 12 évért!
PANNERGY