Ja ès a 4ik negyedèv sztem rekord bevètelt hozott,mèg soha nem volt ilyen jó idő,kb 3szor kapartunk jeget,nem sok gàzt hasznàltak,kivàncsi vok a jelentèsre.
Szerintem nem kell semmilyen új projekt,hogy emelkedjünk,három éve Januárban megugrott 800 fölé,két éve Januárban ismét 800 fölé ment,tavaly nem tudta átlépni,aztán jött a "CUNAMI",de folyamatosan termeli a pénzt a BUX közben 44K!!Lapítanak, nem akarják,hogy magasabb legyen az árfolyam(pl SRV miatt),ezért se hiresztelik a céget- 2000 felett kellene lennünk,de sztem már nem sokat kell várni rá,,,
Sokszor azt kérdezem, hogy ennyire nemtörődöm népség lenne a magyar? Olyan nagyvállalataink vannak, akiket még nem aggaszt a környezetvédelem? Minden évben kötelesek az éves beszámolójukban is említést tenni a működésük környezetre gyakorolt hatásáról. Legtöbbször valami semmit mondó sablonszöveg. Legyen már egy kicsit több felelősségtudatunk!
A nagymélységű geotermikus iparág jelentős, szakmailag elismert szereplője igazán előrukkolhatna egy show elemekkel tűzdelt bejelentéssel, amiben közli, hogy mondjuk hosszútávú együttműködésbe kezd a mezőgazdaság jelentős, elismert szerpelőivel, hogy a 40-50 celsius fokos visszatérő termálvizet hasznosítsák.
PANNERGY