640-en ki lehetett szállni, miután bejelentették, h nincs oszti, szóval 640-tól felfelé lesz izgalmas szerintem, addig az járt jól, aki azonnal adta. De most valóban szép a vételi oldal, araszolhatna a héten feljebb.
A geotermikus energiának óriási piaca van, ha jól bánnak vele. "Nem fogyasztják el, hanem biztosítják a körforgást!" Nálunk a napenergia mellett az első számú versenyző szerintem.
Már a 90-es években beszélgettem egy bácsival, aki elmondta, hogy télen az egész országot lefedhetnék üvegházakkal és mehetne a zöldség termelés. Persze a konkrét számokkal nem vagyok tisztában azóta sem. De itt nem számít, hogy milyen az időjárás, süt-e a nap, fúj-e a szél. Ez a mi adottságunk. Jól kell bánni vele! Ennyi.
Igen, van lejjebb. Azért fog még esni ez a papír, mert nem látják az értékét. Magyar földön a magyar termék nem sokat ér. Ha külföld meglátná, akkor más lenne. De olyan kicsi, hogy külföld nem is látja. A magyar ugaron.
Értjük, eladtad mert lejjebb szeretnéd visszavenni. Bejöhet, görcsölés és leéneklés nélkül is. Bármi benne van a pakliban meg az ellenkezője is. Bár megjegyzem már így is a "levágott osztalék" háromszorosával esett. Szóval lefele egyre kisebb a tér. :)
Amikor látják, hogy az otp és a 4ig milyen szépen emelkedik, egyre többen fogják utálni, hogy bent ragadtak a pergy-vel. Szerintem lesz lejtmenet rendesen
Na vajon múlt heti leszorítos barátunk bemeri még pakolni a pár ezer darabját??? Vagy pánikszerűen visszaveszi? Szépen kikapták pénteken a 10e darabját. Pillanatnyilag nyoma nincs.
A cég nagyon jó. De kicsi a kapitalizációja. Ennek a geotermikus energiának nincs akkora piaca sem, hogy egyáltalán fel is figyeljen a tömeg rá. Magyarországon sincs jelentős szerepe a távhőszolgáltatásban. Akkor miért gondolnánk, hogy a "nagyvilág" egy kicsi szeletjét érdekelné talán a Pannergy? Márpedig a volatilitáson sok múlik, hogy hol tart éppen a részvényár. Nem? Szerintem 5 év múlva lesz 1200 Ft.
PANNERGY