+ kérdés, hogy robi egyszer visszatér-e, ha igen, akkor továbbra is szűk spreaddel, vagy hagyja mozogni a papírt jobban, ez is egy kiszámíthatatlansági tényező. Ezért neheztelek is az OTP-re/Bét-re, erről talán illett volna tájékoztatni a nagyérdeműt, nem csak egyik napról a másikra eltüntetni, és bármelyik nap visszatérhet, egy indoklást is elolvasnék erről hogy ezt miért és hogy... Remélem nem tér vissza.
én is 700 fölé vártam, és utána nyáron lecsorgást 600-620-ig. Ezt mondjuk tartom, de már egyre kevesebb esély rá, 600 körül viszont nagyon jó beszálló lesz. én azt nem tudom, hogy a nemzetközi hangulat vagy a forint esetleges romlására/javulására vajon mozdulna-e, mert elvileg vírusálló papír, de lehet eldobálják, hogy vegyenek mást olcsóbban. Full kiszámíthatatlan rövid távon, vagy csak én nem érzem ezt a papírt :)
Ha jól számolom, akkor még 11 napig tart a SRV. A nagy kérdés hogy mi lesz utána. Kicsit ijesztőnek tűnik, félő hogy emiatt sokan eldobálják az utolsó napokban és az generál egy pár napos lejtmenetspirált.
Ki tudja mire lesz elég a srv? - legalábbis a kisbefektetők szemével nézve... Én azért bíztam benne, hogy a 730-at elérjük, mire kifut a program, de az most nagyon távolinak tűnik, bár a napokban egyszer már megkarcoltuk 695-öt is. (r., 654, -2,39%)
Ha törvényileg megoldják a videos közgyűlést ( gondolom ezen is dolgozik az Igazságügyi Minisztrérium) akkor technikailag simán lebonyolítható, léteznek erre dedikált megoldások pl:https://www.lumiglobal.com/
Csúnya, pedig a hangulat nem volt rossz, 686-ról jól beadták. nekem az volt a tippem, h 650-ig lecsoroghat pár hét alatt, ehhez képest pár nap alatt ment 650-re, végén srv kozmetikázta a zárót. Tényleg önbeteljesítő jóslat lett a visszaesés.
Hát persze madrid! És 4 év hibernálás után pont 10 perccel azután regisztrálsz újra és szólsz hozzá ezzel a nickkel miután végleg kitiltották az eredetit. Micsoda véletlen. Amikor meg itt lebuktatlak akkor egész nap csinálod a cirkuszt. Hagyjuk már. Pihenjél.
PANNERGY