Helyes! És felesleges most az összes klónoddal gyorsan hozzászólni! Attól nem leszel hihetőbb! Válasz már ki végre egyet és ha fórumozni akarsz akkor azt használd!
Csak mert jó kedvem van. Nem vállalná senki, hagyni kell, mert biztos otthon (ha van neki....) kusa van meg hasonló! Engem is társít(ott) máshoz a bohócelmezavarodott! Ilyen fazon miatt nem ís írtam, nem is fogok!
Bátyja ez a nick 2013-as és megtalálsz a Stocklandyardon is. Nem vergődtem tényeket írtam és elég az OFFból. Jelenleg az SRV tartja, amire rossz hatással lesz a közgyűlés elhalasztása, mert nem lesz tartóerő. Aki ábrándozik beragad még 1 évre minimum a jelenlegi helyzetet nézve, azonban lent érdemesebb venni. Csak figyelmeztetni akartam a többieket, hogy jobb a kisebb nyerő mint a nagy bukó vagy a tartós beragadás. Ami jelenleg tuti taktika az a" Cash is King".
Meg nézted igen? Akkor ha 2020.03.17.én regisztrált akkor, hogy tudott hozzászólást írni 2016-2017 évben másik topikokban. Opimus, OTP, random topikokban is sokkal régebben mint a regisztrációja. Troli, hully gully és Dávid sem én vagyok.
Nézd meg Dávid utolsó 20 hozzászólásainak a dátumát. Valami itt nem jó a regisztráció dátumánál mert ha 2020.03.17. Regisztrált akkor hogy tudott írni ide ebbe a topikba is 2016 szeptemberében? Akkor ezt figyeld ki! :)
Nekem tudom de amit ír a portfólió a regisztrációnál az mondjuk valamiért nem jó. Azért mert ha megnézem Dávid hozzászólásainak a dátumát akkor ott van 2017.06.12.-i hozzászólás is. Nézd meg jobban mielőtt vádaskodsz alaptalanul.
Március 17-én kilettél innen tíltva végleg! Azon a napon csináltad rögtön ezt a nicket is meg azt a Dávidkát meg egy harmadikat is. Jöhetsz ide bármelyiken vagy madristiaként vagy hully-gullyként vagy trolliként tök mindegy! De itt ne nézz hülyének senkit.
indits egy moderalt sajat szobat es akkor mindenki eldöntheti milyen hangulatra vagyik es vagy inkabb atmegy oda vagy nem...majd kialakul mind2 közönsege. Lehet egyik kihal idövel.
Egész nap itt sem voltam, most ebéd időben benéztem, hogy bele olvasgatok a fórumokba erre megint azt olvasom, hogy velem foglalkozol. Tényleg tiplizzél rólam.
PANNERGY