Ez a hitel moratórium a Pannyt is érinti szerintetek? Bár még nem egyértelmű, hogy a kamatot és kezelési költséget elengedik teljesen, vagy csak 2021.01.01 után kell fizetni az elmaradt kamatot és kk-t (tehát addig kamatozik tovább a tőketartozás).
nekem itt az egyetlen félelmem, hogy elhalasztott kgy miatt leáll az srv, és akkor lehet bármilyen árfolyam lefelé, de ha megtartják a kgy-t akkor talán veszik tovább legalább 4k db/nap mértékben (keretből marad bőven, jövőre lehet sokkal nagyobb keret). akkor tartani tudja a 450-500-at válság közepén is.
mindkettőt tartom a kockázatcsökkentés miatt, valamelyik jó lesz :) csak mérgemben írtam. Otp és Mol szerintem jobban meg kell h érezze ezeket a válságokat, és ehhez képest nem estek sokkal többet (30-32% helyett 42-44%).. de lehet már lassan találomra venni kell mindent, valamelyik csak fordul..
Úgy értettem, h kb ugyanannyit estek (750 volt Panny, 756 Masterplast), annak ellenére, hogy mindegyikről jó hírek jöttek, mindkettő érthetetlen, válságállóknak kéne lenniük. Alapanyag-ellátási gondok megoldva eu forrásból, és most már saját gyártásból, és az új gyár miért ne zárulna le? Építkezések egyelőre folynak tovább.
1. Mármint fog maszk-alapanyagot gyártani a német leány, HA lezárul a tranzakció, ezenkívül jelezte, hogy alapanyag-ellátási gondjai vannak Kínából, harmadszor érintheti a gazdaság teljes leállása, inkluzíve építőipar. 2. Pannergy bevétele miért is csökken? Arról szólt a tegnapi és a mai nap, hogy NEM csökken.
én is azt néztem, lehet átszállok 1 az 1ben... durva azt hogy agyonverték, pedig eü maszkokat is gyárt, Pannynak meg nem csökken a bevétel, tartja az srv de hiába. érthetetlen ez a pánik.
PANNERGY