Te nem kérdeztél... Te egy kérdésben azt akartad sugallni, hogy a cég veszteséges. (közben meg rekord hőmennyiséget értékesített 2019-ben) Mennyivel tisztességesebb lenne beírni azt, hogy te 650-en akarsz venni, mint így próbálni manipulálni ilyen hangulatban az esetleg kevésbé tájékozott embereket.
Az a probléma, hogy a törvényi minimumon kívül nincsen kommunikáció....de az idei közgyűlés tényleg mérföldkő lesz. - cash termelő képesség kiváló -ha nem lesz új project akkor mi lesz a bent álló pénzzel -lesz VROP? -lesz kötelező SRV? -oszti? szerintem elég sok mindenre választ kapunk...hamrabb sajnos nem fogunk véleményem szerint
Lehet hogy csak magamat nyugtatom ezzel,de hogy ekkora diszkonton forogjon ez a cég,sokkal azalatt amennyit ér ez a cég,ekkora bevétellel,nem tudom elhinni,hogy valaki(k) már nem figyelt(ek) fel erre a cégre...
én 732-n ellőttem az utsó puskaporomat, most már az utolsó utáni van csak pár száz db-ra, én is így voltam vele, hogy lemaradok a jó lehetőségről. Norbert-nek és Madridnak: valóban, nem lesz osztalék szerintem, de új projekt szerintem lesz előbb-utóbb, addig kell kivárni hosszú távon (rövid távon meg a pattanásig, remélem 700-ról pattan).
PANNERGY