Még néhány negyedév és ez a cég úszni fog a pénzben. A negyedik negyedévben több mint 1550 millió jött be a hőértékesítésből. A következő negyedév hasonlóan erős lesz. Minden megvan ahhoz, hogy elkezdjenek osztalékot fizetni, különösen úgy, hogy a sajátrészvény vásárlás elmaradt. Ha tényleg az 1800 milliós FCF szám évente, amit Tigus mondott akkor van még út felfelé. Ahogy évről évre fizetik vissza a hitelt még több pénz marad a kasszában. Milyen érdekes, hogy 300 forintért a kutyának sem kellett...
Tudom Sobadi! És ennek a papírnak ez az egyik legnagyobb ereje, hogy hatalmas része olyan kezekben van akik ismerik és nagyon becsülik! Nem véletlen, hogy most is alig adják. :)
Sztem közöd nincs ehhez a részvényhez ez nem rövidtávú speka van aki 10 éve vár erre és ha kell még akár pár évig mert ebben van a jövő főleg ha megnyilnak az uniós támogatások és az államiak is, és utána az árfolyamot meg se lehet josolni
A pénztáros részvényekben a jövőt árazták be, ebben az árban már benne van a közpénzek 50%-os lenyúlása,a kínai vasút, paks, dunahíd és még sok minden, amiről még szó sincs. Ezért túlértékelt, ráadásul nem is biztos, hogy ezeket mindet behúzzák. Én a pénztáros helyében szépen lassan realizálnám nyereségem, nincs szüksége tőzsdés cégekre, hogy zsebre tegyék az állami pénzeket. Eddig is megoldották, miért is osztoznának a zsákmányon.
Igazad van, biztos van sok hasonlóság beírásokban, és szükség van az óvatós kommentekre is. Én vállalom is, hogy "felbeszélő" hozzászolásaim vannak, mert 9 éve van ilyen papírom, hiszek és nagy potenciált látok benne. Így voltam ezzel amikor ütötték-vágták és így vagyok vele most is amikor kicsit végre lábra állt. De soha senki ne kereskedjen fórum alapján!!!
Tudnák ide berakni szinte teljesen ugyanilyen írásokat a másik topikokból. Napi szinten jöttek ilyen elemzések és jóslatok, a többiek győzögetésére. De ahogy írtad, bármi lehet és sokan időben nagy nyereséggel szálltak ki. A felbeszélés nem büntetendő, hisz csak véleményt mondanak, nem számít tippnek, ajánlatnak. Nem lehet számonkérni!
Lentebb leírtam a véleményem, valóban likvidebb, de ott szerintem még 1,5-2 hónap vergődés jön és max utána indul fel. Ha el is éri a 900-at, az ott a tulajok és csókosok vip kiszálója lesz, utána zuhanó kő efektus. Választás után 2-3 nap szárnyalás és utána onnan jobb menekülni.
PANNERGY