Én mindenesetre vettem tőle még egy kicsit. Nagyon látszik az akarás a leszorításra. Előbb-utóbb cask kijön az a fúrási eredmény, akkor mejd elforintozom. A hosszab távú stabil pakkomtól akkor sem válok meg.
Sajnos ezekben a kisebb papírokban sokkal nagyobb a speki lehetőség,és nagyobb g..cik ki is használják ezt.Ha elérte a célját nagy valsz.fordít a trenden csak addig szépen szopat bennünket! Szépen összegyűjti azoktól akiknél elszakad a cérna,majd mikor fordított a trenden 5-10-20%-al magasabban visszaszórja.Sajnos mindig az erősebb kutya b...ik. Ha jönne egy még erősebb akkor ő szívná a br....t !
/lesz olyan is/
Pontosan! Sok kicsi be lett szopatva! Most is szeretnék csak már alig van balek aki ezt venné! Szerintem nemsoká lesz egy beetető felhúzás elhúzva a mézesmadzagot a reményre éhezők előtt!
Pannergyből én is a tegnap előtti napon kiléptem ( 360 átlagárral; 11.161 darab)és átléptem a Mol-ba, de lehet, hogy visszajövök még. Bár 2 éve ültem benne, és veszteséggel adtam el a papírt, titkon bízom benne, de csak nagyon hosszú távon. Annak jó ez a papír, aki meg tudja állni, hogy csak 3 hónaponként nézi meg a tőzsdét, aki naponta megnézi az könnyen meghülyülhet. Hiszen minden megy, még az a szar Cig is csak ez nem!!!
PANNERGY