Ha jól értem, te Miskolc II. tavalyi három hónapos próbaüzemét úgy veszed, hogy mindig annyi lesz a leadott hő és nem számolsz a betáplálás növekedésével???
Sziasztok !
A rendelkezésre álló adatok szerint Miskolcon 2013-ban 196.069 GJ hőt adtak el.2014-ben 552.921 GJ akkor eddig 2015 Q1-ben 251.000 GJ-t. Talán 280e GJ lesz a vége a Q1-nek. Árbevétel szinten kb 7% növekedés. Ez nem sok.
A téli hónapokban csak 20 eGJ/hó volt a növekmény.Így nem nagyon lesz meg 2015-ben 780e GJ, de egy 650e-700e GJ talán összejöhet még ezzel a "dinamikával" is. A KBC-s elemzésnél azért több ( ők 500 eGJ/ évvel kalkuláltak Miskolcra) de a technológiai lehetőségekhez képest tényleg kevés.
Pozitívum, hogy legalább valamit mondtak, ez sem volt szokás eddig.
Majd 2018 őszén lesz itt a BÉT-en valamire vsló emelkedés ha a narancsosok le lesznek váltva. Nézd meg a tőzsdét 1998-2002 között. Lásd pl. akkor a MOL.
Igen, az árbevétel max ennyivel nő. Az egyik szemem sír, a másik meg üveg. Az éves tervben sem volt több árbevétel növekedés. Miskolc tényleg évek alatt fog felállni. Nagy áttörés nincs, szolíd bővülés van, a terveknek megfelelő. Győrt muszály vagyunk megvárni.
Mi a bánat volt ez a mai nap?????
Nem hiszem el, hogy egy értelmesnek vélt részvény ennyire egy nagy nulla!
Érje el a bekeremet, úgy kivágom, mint macskát sz....ni! Brrrr!!!! Nagyon dühös vagyok!!!!!!
na igen ez fura hogy nem rádobták a piacra hanem valaki egyben megvette! Nem erre számítottam; bár most az a kérdés hogy mi tudná megfordítani az árfolyamot;
PANNERGY