Remélem azok a Részvényesek is képviseltetik Magukat, akik eddig tojással, paradicsommal és biciklilánccal készültek, no meg A MAJ' ÉN MEGMONDOM NEKIK !!!!44!... Teljes szívemből kívánok minél több sikert és szerencsét holnapra, egy egész IFA pótkocsival! Csak ne jöjjenek este a fotelharcosoktól, a hú ha ott lettem volna, meg a majdnem megmondtam meg az egyéb utólagos okoskodások....
Sajnos sok ilyen ember van, más Cégek esetében is, aztán utólag meg fogják a fejüket, hogy mi is történt a cég körül. Tisztelet a kivételnek aki nagyon messze lakik, vagy más fontosabb elfoglaltsága van 🙂 (bár ismerek több olyan embert is akik hajlandóak voltak vidékről felutazni egy Bp-i KGY-re). Vannak akiknek több 10 v. akár több 100 milliós befektetése van egy-egy cégben, mégsem látták még őket egy KGY-en sem, vagy csak nagyon jó volt az inkognitójuk 😁 vagy van az az összeg ami felett valaki már nem akar nyílvánosan megjelenni 🙂
Köszi. Mondjuk holnap azért is célszerű eljönni, mert a 3. pont tekintetében csak akkor fogjuk tudni érvényesíteni az akaratunkat, ha többen leszünk, mint a menedzsmentet támogatók. Mi minnél többen vagyunk, nekik annál több rv-t kell előhúzniuk, így viszont arról is képet tudnánk alkotni, hogy vannak-e együttesen eljáró (nagy)tulajok a másik oldalon, vagy valóban porlasztott-e a rv. Tehát ha ott leszünk, azzal a kisbüfi együttműködést is támogatjuk!
Nem gondolom, hogy az lenne. Ez azt jelenti, hogy fizikailag nem vagy jelen az eseményen, csak pl. zoom, meet, skype stb. eszköz révén. Tök jól működik, és bármilyen lezárás mellett is meg lehet tartani a kgy-t a tulajdonosok részvételével. Én már próbáltam, akkor és ott jól működött.
Én is így vagyok ezzel, jobb első kézből tájékozódni és lehet más részvényesekkel is beszélni, hogy kinek mi a meglátása. Voltam egy másik Cég KGY-én, ahol az elektronikus eszköz egy okostelefon méretű szavazógép volt, amit 4 fős műszaki személyzet üzemeltetett 😃 és minden részvényes kapott egyet. Nem tudom, hogy ez ugyanaz, vagy valami mást jelent, de majd legkésőbb holnap kiderül 🙂
OTTone