Érdekes, mindenki másképp értelmez dolgokat, ezért is szeretem, ha többen gondolkodunk ugyanarról. Nekem ebből a közzétételből a következő gondolatom támadt: Volt egy telefonhívás, hogy ,,fiúk mi a szösz folyik itt?,, ,,Tessék nyilvánvalóvá tenni, hogy a lélegeztető gép beszerzés tiszta üzlet volt, de minél előbb...,, Ezután lejött az állásfoglalás. Persze ez csak az én elképzelésem, a hangsúlyok miatt! Amúgy a firkász úr elég ,,bátor,, volt. :-)
Ettol a helyzettol fuggetlenul irhatnanak a dolgaink allasrol is. Szerzodesek? Asura? Szerverpark? Tarjani gyartas? Elso negyedeves gyorsjelentes? Es persze a kv ugye. Barmit ami bizalomnovelo. Egy eve hallgarnak.
Szerintem az, hogy legalább egy nyilatkozatban tagadják a számlamanipulációt és legalább beleállnak abba, hogy a HVG amit leírt, az szerintük hazugság, az jó hír. És mindezt nem Micike nyilatkozta le, hanem a BÉT-re is kikerült hivatalos nyilatkozatként. Több jót nem tudok belelátni, de ez legalább a semminél több.
Ha tudsz irj es foglad bele donqatto kerdeseit is, kulonos teintettel a kinai parkolas, plusz a lentebb emlitett szerverkozpontet is. Amugy, jo, h reagaltak a hvg cikkere.
OTTone