A Fourcardinal Tanácsadó Kft. - ez a cég vásárolt a 16.000 raktáron maradt lélegeztető gépből 1.000-et, - most 15 milliárdos osztalékot fizetett a tulajdonosoknak.Ez azt jelenti, hogy ha 1.000 gép után 15 milliárd osztalékot fizetett, akkor egy gépen 15 millió nyeresége volt. (Egy év alatt 216 szorosára nőtt a nyeresége!) Mi meg ugyanennyit vesztettünk. A 444.hu gyűjtése szerint 10, a külüggyel szerződést kötött cég 6.096 ilyen gépet vásárolt.A korábbi hírek szerint a 16.000 ilyen gép többsége rohad a raktárakban, illetve várja, hogy elajándékozzák. Amennyiben a többi szerződés is így köttetett - márpedig miért lenne másként, akkor kb. 240 milliárddal lettek gazdagabbak a fideszes üzletkötők.
És mi van ha tényleg az van hogy mivel elvitte a 6 milliárdos bizniszt, ezzel büntetik a céget, hogy az ígért számlák felett mégsem hunynak szemet...de továbbra sem értem miért kell ezt Nyrt-ként csinálni? Hányingerem van hogy azon agyalunk, hogy azon vesznek össze ki lopjon már meg ki mennyit...
Oké. . Ilyenkor megint érzem a hiányát annak, hogy nincs itt olyan nick akiről én 100%-ban tudnám, hogy nem pf-celeb és a céghez sincs semmi köze. Lenne néhány talán kevésbé elöl lévő szál amin érdemes lenne végigmenni - amíg össze nem érnek. És ezek közül csak egyetlen szál, hogy mi az egyes vezetők szerepe, hierarchiája, tulajdoni viszonyai (Májer - Kósa - stb). Na mindegy, én annyira nagyon nem vagyok itt érdekelt, mint sokan. Kíváncsi leszek.
Egyszer volt egy munka ami sokakat erdekelt es eleg hangosra sikeredett a sajtot es a kozvelemenyt is elegge foglalkoztatta akkoriban. Nem 6, hanem 1 milliardert iszonyatos harcot vivtunk Sok ember munkajarol volt szo. Itt egy rendkivuli kozgyules es menesztes megoldotta a problemat.... Ertem, hogy inflalodik a forint, meg az erkolcsok, de ennyire?
OTTone