Én beszéltem spqr-rel személyesen az OTT1 egyik, talán a 2019. évi, befektetői ankéton. Nem gondolom, hogy beültető lett volna. Persze lehet, hogy most jót mosolyog rajtam, miközben ezt olvassa.
Vsz spqr brókerként elsősorban nem magának zsákolta a rv-t. Ha magának is vette, azt - hogy háttérben maradhasson - biztosan egy vagy több cége nevére tette. Nyári Zsolt néven egyébként nem nagyon emlékszem tulajra a könyv első oldalán.
Elvileg o spqr. A bux topikban olvastam. Elvileg 20% pakkja is volt az Ott ban. A vezeteshez kozel allhatott. Erdekelne, h lattad e, ill valaki latta- e a nevet a reszvenzkonyvben? Valamint, a tulajdovaltozasai is erdekelnenek. Persze tudom, ezt mi meg nem tudhatjuk. Eesetleg egy MNB vizsgalat. De vajon, lesz e ilyen egyaltalan?... https://vs.hu/gazdasag/osszes/a-broker-egy-napja-1218#!s0
A premiummszelerol estunk le ide. Kinek, s miert edeke ez, az h a reszvenyekkel nem lehet kereskedni.? V mas erdek huzodik e jelenlegi allapot mogott, s ha igen, mi az? A valasz a vezetesnel, ki tovabbra sem ad erdemi infot, lassan mar egy eve. Megyugtato kozlemeny sincs. Ez a bizonytalan allapot lenne mint cel? Az ember ossze-vissza agyal itt mindenfele baromsaot. Szegyenteljes.
Mivel már többször leírtam itt, most még nem szükséges külön előzetes ellenőrzés, mivel a tényleges képviselethez teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni a meghatalmazást, amelyben - értelemszerűen - benne van mind a meghatalmazott, mind a meghatalmazó neve, címe, és talán még további azonosítására alkalmas adat is (pl. születési adatok, stb; GDPR előírásával összhangban kezelve), illetve az utóbbi pontos részvényszáma is. . Egyértelmű, hogy az ilyen okiratok eredeti példányainak a meghatalmazott általi összegyűjtését követően kell (célszerűen a meghatalmazottnak) létrehozni egy zárt csoportot azokból, akiknak visszaérkezett a meghatalmazása - esetleg azt követően, hogy a meghatalmazói adatok összevetésre kerültek a részvénykönyvvel. . Így onnantól elvileg a téglák jó eséllyel kiszűrésre kerülnek, persze ez sem 100%-os megoldás.
Igen, az OTT1 menedzsmenjének. :-) . Viccet félretéve: mivel valamilyen okból elektronikus úton nem engedték nekem sem a másolatkészítést, meg gondolom korábban másnak sem, maradt a jegyzetelés, kézzel, így 2300 nevet nem írtam le.
Szinte biztos. Egyebkent en is a felhasznaloi nevemet adtam meg. Ahogy komolyabbra fordulunk, tehat a meghatalmazas resznel tartunk, megy s polgari valodi nevem is. De mindegy is, h van e tegla v sem. Megakadalyozni nem tudja a reszvenyek begyujteset es a kepviselo kijeloleset. Ami a lenyeg, h a kepviselo ne legyen tegla. Es kesobb sem, mert ugye ot kesobb megkornyekezheti a jelenlegi vezetes, hisz egy asztalhoz ulnek majd. Tehat e pozicio anszolut bizalmi.
Ezen énis gondolkoztam, szóval egyetértek veled, csak nehéz kivitelezni. kinek van meg mind a 2300 név? Ha megvan azok között kikeresni nem kis munka, így több ember bevonására lesz szükség. Van akinek megvan a részvénykönyv?
OTTone