Egyetertek! Ezekkel a lenyegi kerdesekkel regota verjuk az asztalt. Erti valaki, h ilyen jelentos projektekrol miert ekkora a hallgatas? Szandekossagot velelmezek. Semmibe vesznek minket. Miert es kinek jo a befektetoi bizalom ilyen modu letorese? Szamomra erthetetlen... egy kisbefektetoi erdeklepviselet kellene. Egy ilyen kezdemenyezest, szervezodest tamogatnek a szavazatommal.
Azt értem, hogy nem lesz jelentés 2020-ról, de amúgy is vannak elmulasztott jelentések, ha jól tudom. Azokat igazán pótolhatnák. Mondjuk: Asura parkolási rendszer Tarján Cnc gép Szerverpark Csak a nagyobb jelentőségűeket kiemelve. Ezekről böföghetnének valamit. Van közünk az Asurához még, érint minket a kínai projekt? Tarjánban mit fognak csinálni, lesz valamilyen gyártás, befektetési céllal megvett telep? Elkészült a gép, milyen gyártást terveznek vele? Nem kell megmondani, hogy milyen tankhoz mit, vagy akármi. Csak hogy gyártani fogunk a hadsereg felé. Szerverpark kapacitás mennyire van kihasználva? Bazd meg Májer! Dolgozzatok már egy kicsit értünk is! Tájékoztassatok végre úgy, ahogy egy NYRT-től elvárható lenne!
Az a baj, hogy a mondataid alapján fel sem merül, hogy az éremnek két oldala van. Tehát, hogy nem volt mutyi pl. Vagy akár azt is el tudom képzelni, hogy behúzták a céget pl a lélegeztetőgépekkel. Persze igazad van nem egymással kell foglalkozni. A helyzetben türelem kell, voltunk már ilyen helyzetben. Egy évre rá 20-30*-t az árfolyam ha jól emlékszem. Nem biztos, hogy most benne van ez, de..... A lényeg, hogy első támpont április 30. addig a fű se fog nőni. Bár lényegében elvárok egy tájékoztatást az MNB részéről, hogy eleget tett az OTT az előírt dolgoknak. Viszont ha nem köteles, akkor is jó lehet, mert szintén pozitívan gondolva, ha nem tesz eleget akkor azt MNB határozatban biztos közli, intézkedik rá. Ha meg nem tesz ilyet, akkor eleget tett a cég a dolgoknak.
Gruppen Morgen! Javaslom, hogy ne egymással hanem a kialakult helyzettel foglalkozzunk. Idegileg megterhelő időszak ez, tartsunk ki. Én optimista vagyok. Az összekacsintásnak/sutyinak/mutyinak vége van, kv boritott, de a jövőben várható tiszta viszonyoknak a NYERTESEI IS LEHETÜNK! Bízzunk ebben, meg abban a tudatban, hogy a befektetési döntésünket MI hoztuk, amire akár rá is b@szhatunk... De őszinten remélem, hogy nem így lesz! A cégvezetés mostantól tiszta lapokkal kell hogy játszon, ha nem így tesz, annyit fog ülni, mint vetési varjú a dróton.... Szóval: nyugi...
OTTone