Még én is csak a nyomozati szakaszban vagyok :-) Egyébként akármi is lesz a kimenetel, a károkat nehéz lesz helyrehozni, ha egyáltalán lehet. A jogászok el lesznek foglalva egy jóideig abban biztos vagyok.
Úgylátom a cég azóta is a tőzsdén van, rendezték a sorokat. A mostani tulajdonosok, részvényesek lehet nem is imerik a storyt. Rég volt. Én csak a kiadott véleményeket futottam át és az indokokat olvasom a többi cég esetében is (mostanra 3-at már begyűjtöttem). A könyvvizsgáló indoklásait olvasgatom.
Azért nem vagy semmi...felteszel egy kérdést elindítva egy tippversenyt, hogy mikor LESZ kereskedés, erre Te azt tippeled mikor nem lesz...XD És mondasz egy olyan tippet, ami teljesen egyértelmű mert a közgyűlés előtt 10000% hogy nem lesz...szóval ez elég óvodás szintre sikeredett
Azért lehet tájékozódni a könyvvizsgáló múltbéli tevékenységéről a neten... akinek van ideje nézelődjön. Elsőkörben egy 2016 os beszámolóról találtam ellenvéleményt, később új könyvvizsgáló került a társaságnál megválasztásra, ezt követően célvizsgálatot folytatott le az MNB ..... Erre vonatkozóan 2018-ban jelentek meg részletek a neten. Ez csak egy gyöngyszem volt.
Ha párhuzamot vonok pl Set talan garabonci apport konyvizsgalo csata utáni arfolyam emelkedesrol akkor itt akik bezárva várják a nyitást nagyot repülhetnek! Egyszer már jol jartak Ott1 papirosok kb 90-170 delelott, ha jól rémlik?!A lelegeztetogep beszerzés másnapján.
Ez Májertől függ. Ha hozza a formáját, nem mond semmit nyitás után, akkor legalább 122-ig esés. Ha mond valami okosat, akkor akár meg is foghatja. Ez utóbbira nem számítanék. A dráma akkor van, ha a nagy halak adni kezdik a bűzölgő fej miatt. Akkor simán 60-80-as zóna. De ehhez az kellene, hogy kiderüljön valami ordas nagy disznóság. Májert háttérbe kellene tenni és betenni egy új arcot. Wallisnál ezt csinálták, nem mondom hogy tuti bejött, de legalább a hiteltelen arcot kivonták a forgalomból.
OTTone