Az az érzésem, hogy k.rva nagy árbevételük/nyereségük lett. A fiúk meg éhesek voltak. Kv meg nem kockáztatta a börit. Ha így volt, akkor rohadjon rájuk a műanyag lakat a sitten. Amúgy a kv tud róluk mindent...jobb ha tisztességes játékot játszanak, mert könnyen jönnek a pofonok innen-onnan...
nyugalom, nem kell feszengeni. én is longban vagyok, ne izgulj. gondolom van pozit, ezért ez az aggresszió, máskülönben nem értem mi értelme volt. igazából el se olvastam nagyon alaposan itt a kommenteket, szóval azt se tudom mikor lesz közgyűlés, úgy tippeltem. igen, fordított tipp volt de a lényegen nem változtat, kiderül belőle milyen dátum utántól várom újra a kereskedést. ezt is a feszengésednek tudom be. lépjünk tovább. szóval, látom van aki szerint májusban sem :D meg látom ez régen is több hónap volt. hát akkor nagyon optimistán és óvatosan lőttem :D
Nincs biztos, csak az, h a hatalom mutyizik! Ez a vezetes azt teszi amit tennie kell es amit engednek neki. Tudom, h mennek az orszagban a doldok. Egeszen kozeli helyrol. Ez a kormany az eddigi legkorruptabb, amit eletemben lattam. Ne szepitsuk, ne tereljuk el rola a figyelmet.
Az biztos hogya cégvezetésben valakik mutyiztak,csak hát lebuktak.Ha van a cégben még használható érték,akkor biztos hogy a cég tovább fog valamilyen módon(új vezetés,felvásárlás,stb) működni.. Azt nem hiszem,hogy lenullázták vola a céget,csak mélyebben nyúltak a kasszába,és ezt vette észre a könyvvizsgáló.
Ha a fiuk igy haladnak szetcseszik az egesz betet, a kozhangulatot. Igy akarjak megszavaztatni magukat ujra? Ez lenne a tozsdefejlesztes? Na megyek inkabb a dolgomra...
A nagyon jo lenne. Es a ceget ki veszi? Ki a tulajdonos? Ezt kellene mar vegre elsonek tisztazni, felvallalni. Addig a bizalom is csak ovatos. Nevetseges, h egy ilyen lehetosegu, kul es belkapcsolatu ceg papiron 100 % kozkezen van. Ki hiszi ezt el? Kie ez a ceg?
Hat, nem tudom, ennek van-e realitasa... Akar lehet is... Nem tudom kitalalni , mi a hattererdek. Annyira szar, h kb egy eve szivatnak minket hirekkel infokkal, arfolyammal. A hallgatassal, tiktokkal natoval, cnc vel tarjannal, f@szommal.... es ez egy Nyrt...
Osztalékról én tudom,a saját részvény vásárlást szavazgatták meg minden évben,de sosem került rá sor.Ezért is írtam,az is bizalom lenne a cég felé,ha vennék magukat.
Ez az eset már most kihatással van a többi kispapirra is, azota azokban még jobban visszaesett az érdeklődés, mindjuk amugy sem volt tul nagy... Amugy itt volt szo osztalékrol? Nem lehet, hogy kapnunk kellene? Nem lehet, hogy nagyon sokat kellene kapnunk?
Szerintem olvassak. A kerdesem az, h kinek mi celja volt, van. Nekem annyira buzlik ez az egesz. Mar senkinek nem hiszek. Se a vezetesnek, se az MNB-nek, se a betnek, se az mkb nak, se a konyvvizsgalonak. Tudtak, h mennyire vartuk a jelentest. A negyedevest szandekosan nem kozoltek. Huzzak az idot osszehangoltan es ezzel romboljak a bizalmat. En osszeeskuvesben hiszek, beszelek. Nem a beteges, zsidok elleni osszeesuvesekrol, hanem a hatalom jatszmairol, hazugsagairol. Nulla a bizalmam. Maganvelemeny.
Biztos,hogy okoz károkat,de ha bebizonyosodik,hogy a könyvvizsgáló a hunyó,akkor idővel visszatér a bizalom.Főleg,hogyha nem lesz rossz a jelentés,és a gazdaság beindulásával kötnek jó üzleteket,amit ezentúl kommunikálni is fognak.Biztos tanulnak a mostani esetből.És nem utolsó sorban,ha elkezdenék a saját részvény vásárlást,az is nagyfokú bizalmat keltene.Remélem,hogy olvassák!!!!!!
OTTone